Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:myslim tohle fakt nechápu,k čemu to je dobré???? nebojíš se na tom jezdit??? pochybuju že ty gumy jsou stavěné na takové prasácké způsoby používání:blicismajlik
Odesláno

aaaa, ty kola sou hlavne luxusni...... ty acka se mi libej celkove,ale tohle je uz moc, budes vytahovat lemy? jinak paradni auticko proste....

Odesláno

NO auto půjde určitě dolu o zoubek ... lemy se tahat budou 100% protože takhle je to nepoužitelné... jen teď přemýšlím jak je vytahnu ... nechci valcovat jak všichni ... něco už mě nepadlo uvidíme jak to bude s realem... a jinak maxik se mi vůbec nelibi :)

Odesláno

Až se to rozšíří bude to mazec,jestli nechceš válcovat tak vyklepat a nebo navařit,ale pak kit a lak a asi nejspíš i dolaminovat zadní nárazník na rozšíření...:myslim Ale ty gumy už jsou docela dost....

Odesláno

Znám,neboj:D Já chtěl na RSL-ka 185\\45 R15 ale je to dost atip...to z tebe měli v pneuservisu docela radost,ne?Šlo to obout v pohodě?Jinak tohle není až tak extrémní áčko,extrém byl to co jezdilo na tom bílém Favoritu,ten měl snad na 8\" 175ky,taky se mu to myslím vymstilo:roll

Odesláno

no kola těch 5cm jsou venku :) obrubniku proč ? prostě k nim nemůžeš najíždět jak se zimákama... to je hold osud...

Tak myšlenka rozšíření už v hlavě je teď jen real :) ... teda ještě podložky objednat ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...