Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši včerejší fotky jsou nic vůči dnešnímu dnu... tkaový masakr jsem ještě nezažil... auto jezdi normálně... i minulou zimu jsem jezdil

[upravil dne 8.1.2010 Creams]

post-0-14109612288891_thumb.jpg

Odesláno

No ja jel dneska kolem jedné z Ostravy do Frýdku-Místku a asi omět se stalo to, že silničáři jsou překvapeni že v zimě padá sníh. Ale tak u nás už během dneška napadlo asi 30cm sněhu. Fakt hnus. Na hlavní jsem bral dokonce i sníh předním náraznikem.

Odesláno

No ja jsem jel z poruby po Mariánskohorské a pak na dálnici a potom ještě do Frýdlantu takže jako že fakt hnus. Jedeš zitra na Olešnou?

Odesláno

Dobrý fotky:super Já dnes jel 2x do Ledče a pak z Ledče nakládat na pondělí a snad jedinej kdo na Vysočině plužil jsem byl já...a ten nárazník už podle toho vypadá:(

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Creams

Vůbec nic ... seru na to ... tenhle rok asi bez TC ... možná jen finále jako host

kecaš,uřž ti nevěřim ani slovo:-Dty toho nakecas jak naše sousedka:-D

Odesláno

tak to jsme na tom podobně:bojim:bojim mne nejak dosly love a nalada taky neni nejak moc ledajaka:myslim

Odesláno

Náladu mám, ale typicky to stoji na penězích... tohle budou poslední investice a peu půjde asi na prodej ... během sezony ... (sice to ířka každy vždy a pak prd, ale já jsem celkem hodně rozhodnutej)

Odesláno

mno to doufam ze nee:D prece nekomu neprodas svuj podpis :myslim..jinak s penezma to mam stejny 10tyho prijdou a do 15tyho odejdou do auta:D hold je to jejich udel :D jinak jak si resil ten convert z 1.4ky na 2.0?legalne nebo proste jezdis s 1.4kou v tech a 2.0pod kapotou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...