gedu Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 tak pekne tu svieti slniečko takže asi cestou k Begamu prebehnem cez umyvárku. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No vyzera to tiez na tu umyvarku ... I ked mozno ho necham zasrate, jak prsalo tak sa celkom skultivoval sam Inak pekne slniecko ... Uvidim kolko na zraze vydrzim, kaslem jak turek, vcera som to prehnal s \" tekutym ovocim \" a este som sa snazil hokej pozerat, a aj som dlho drzal, ale 3 tretina ma zabila takze v cca polke som zaspal ... Teraz mam zase tu opicu Citovat
Y2K Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Mne sa teda umyvat vobec nechce... A hlavne najskor by som ho po striekani mal umyt rucne a nie v umyvacke. Takze asi budem spinavy Jo a .. Slovesnkoooooooooooooo Citovat
Džej Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Dúfam, že sa dnes na zraze nebude rozprávať iba o hokeji. Lebo potom si dám pizzu a môžem ísť domov. Citovat
Y2K Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Ale no ... A neboj, nebude to len o hokeji [upravil dne 21.2.2010 Y2K] Citovat
kaper Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No a mám umytéééééé idem dať obed a pojdem odkončit okná preleštiť. Inak idem sám manželka chorá tak budem slamený vdovec :D:D:D Citovat
gedu Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No ja som na tom rovnako syn ochorel a manželka s ním ostáva doma, takže taktiež -1. Ale auto ešte nemám umyté.:D:D:D:D:D:papa Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: janou Možno trochu neskoro upravujem :janou+1 a janou-dcéra+1 = 2 ks 407. Pokiaľ by niekto potreboval nejaký s..t nech si prinesie USB cca 16 Gb .(na peugeot , Citroen zvlášť). Prijdem trošku skôr (cca 14,30), večer veziem dceru do školy . ak pojdeš cez TT tak pri begame od 14:00 do 14:25, potom do báhoňa. Citovat
kaper Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: gedu No ja som na tom rovnako syn ochorel a manželka s ním ostáva doma, takže taktiež -1. Ale auto ešte nemám umyté.:D:D:D:D:D:papa Ak chceš môžeš pizzu zaplatiť mne.:D:D:D to len aby si si neodvikol:D:D:D:D:D:D Citovat
kaper Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No a som doma. Zase jeden dobý zraz zanami.BOLO SUPER!!!! Dobrá nálada dobré jedlo a hlavne bolo veľa dobrých ludí. Chcem sa podakovať organizátorovy Durkovy za perfektnú orgnizáciu,(vybavil aj počasie), personálu pizzerie UNO za super obsluhu a perfektnú pizzu. :super Ešte raz dakujem. :super Citovat
gedu Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak aj ja som už doma a chcem poďakovať organizátorovi Ďurkovi. Zase jeden vydarený zraz za nami. :super:super ľudia počasie jedlo nápoje proste A v neposlednej rade ďakujem aj Pe.Trovi a Neonovi za účasť. Ešte raz Citovat
Džej Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak sme aj my šťastne dorazili domov. Veľmi sa nám páčilo, pekne zorganizované, nemám žiadne pripomienky. Akurát mi bolo trochu chladno v tej pivnici, hoci som si schválne sadla čo najbližšie ku \"kachliam\". Moja chyba, mohla som si zobrať ešte niečo na seba, veď nemám malé auto, uviezlo by aj pol šatníka. Aj počasie nám vyšlo, takže sme mohli vonku obkukávať autíčka. Bolo super. Ďakujeme! Citovat
stvrto.14 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Aj my sme uz doma bolo super,nalada,ludia a aj picuš sa dala. Dik:super:super:super:super:super Citovat
Wanda Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 my sme odisli zo zrazu ako prve,bolo o.k.,len v miestnosti bolo trosku chladnejsie.pocasie vyslo na jednotku. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak tak, doma som už tiež, vela ludi, super počasie, ja som asi teplomilny ale v pivnici bolo akurat Ale i polovička trocha brblala, i ked potom pri kachliach jej bolo dobre ... Inak som si naschval vyumival a nalestil auto, a oni nebola ziadna tombola Inak dakujem aj vedeniu, za necakany prispevok, a celkovo za vynikajuci pristup k Slovenskym clenom PS: V neposlednom rade dakujem aj durkovi, a gratulujem k novemu auto. Konecne sa to moze napisat, stal sa totiz majitelom Pe.Trovho auta Citovat
El-Chio Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak uz aj ja A bolo fakt super Ja sa tak tesim na Piestany Citovat
marko306 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 a budú už konečne aj nejaké fotky?:D Ďurkovi gratulujem ku kúpe:o:o:o a prajem veľa šťastných km bez nehody a bez poruchy:super [upravil dne 21/2/10 marko306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Fotakov bolo malo, a ktovie ci su aj vsetky auta odfotene Ale najviac tusim fotil Qcko, ten je asi este na ceste, a pastorek, ten ma aj videa z prijazdu s Trnavy, a nejake prehovory Takze treba cakat na nich Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 To za seba, alebo za seba + manzelku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.