Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No vyzera to tiez na tu umyvarku ... I ked mozno ho necham zasrate, jak prsalo tak sa celkom skultivoval sam :D Inak pekne slniecko ...

Uvidim kolko na zraze vydrzim, kaslem jak turek, vcera som to prehnal s \" tekutym ovocim \" a este som sa snazil hokej pozerat, a aj som dlho drzal, ale 3 tretina ma zabila takze v cca polke som zaspal ...

Teraz mam zase tu opicu :D

Odesláno

Mne sa teda umyvat vobec nechce...

A hlavne najskor by som ho po striekani mal umyt rucne a nie v umyvacke. Takze asi budem spinavy :D

Jo a .. Slovesnkoooooooooooooo :aut

Odesláno
Původně zaslal: janou

Možno trochu neskoro upravujem :janou+1 a janou-dcéra+1 = 2 ks 407. Pokiaľ by niekto potreboval nejaký s..t nech si prinesie USB cca 16 Gb .(na peugeot , Citroen zvlášť). Prijdem trošku skôr (cca 14,30), večer veziem dceru do školy .

ak pojdeš cez TT tak pri begame od 14:00 do 14:25, potom do báhoňa.

Odesláno
Původně zaslal: gedu

No ja som na tom rovnako syn ochorel a manželka s ním ostáva doma, takže taktiež -1. Ale auto ešte nemám umyté.:papa:D:D:D:D:D:D:papa

Ak chceš môžeš pizzu zaplatiť mne.:D:D:D:D to len aby si si neodvikol:D:D:D:D:D:D

Odesláno

No a som doma. Zase jeden dobý zraz zanami.BOLO SUPER!!!! Dobrá nálada dobré jedlo a hlavne bolo veľa dobrých ludí. Chcem sa podakovať organizátorovy Durkovy za perfektnú orgnizáciu,(vybavil aj počasie), personálu pizzerie UNO za super obsluhu a perfektnú pizzu. :super:super Ešte raz dakujem.:papa

:super:super

Odesláno

Tak aj ja som už doma a chcem poďakovať organizátorovi Ďurkovi. Zase jeden vydarený zraz za nami. :super:super:super ľudia počasie jedlo nápoje proste :super

A v neposlednej rade ďakujem aj Pe.Trovi a Neonovi za účasť. Ešte raz :super

Odesláno

Tak sme aj my šťastne dorazili domov. Veľmi sa nám páčilo, pekne zorganizované, nemám žiadne pripomienky. Akurát mi bolo trochu chladno v tej pivnici, hoci som si schválne sadla čo najbližšie ku \"kachliam\". Moja chyba, mohla som si zobrať ešte niečo na seba, veď nemám malé auto, uviezlo by aj pol šatníka. Aj počasie nám vyšlo, takže sme mohli vonku obkukávať autíčka.

Bolo super. Ďakujeme!

Odesláno

Tak tak, doma som už tiež, vela ludi, super počasie, ja som asi teplomilny ale v pivnici bolo akurat :D Ale i polovička trocha brblala, i ked potom pri kachliach jej bolo dobre ...

Inak som si naschval vyumival a nalestil auto, a oni nebola ziadna tombola :)

Inak dakujem aj vedeniu, za necakany prispevok, a celkovo za vynikajuci pristup k Slovenskym clenom :)

PS: V neposlednom rade dakujem aj durkovi, a gratulujem k novemu auto. Konecne sa to moze napisat, stal sa totiz majitelom Pe.Trovho auta :)

Odesláno

a budú už konečne aj nejaké fotky?:bacha:D:D

Ďurkovi gratulujem ku kúpe:o:o:o a prajem veľa šťastných km bez nehody a bez poruchy:super

[upravil dne 21/2/10 marko306]

Odesláno

Fotakov bolo malo, a ktovie ci su aj vsetky auta odfotene :D

Ale najviac tusim fotil Qcko, ten je asi este na ceste, a pastorek, ten ma aj videa z prijazdu s Trnavy, a nejake prehovory :) Takze treba cakat na nich :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...