Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Džej

Týmto uzatvorme diskusiu o minizrazoch v sobotu či v nedeľu. Hlavne, že nejaké minizrazy sú. Mimochodom pozerala som program na lodenicu v PN a trošku nerozumiem tým platbám. Čo je zahrnuté v tých 20 €? Strava a...? A za stanovanie sa platí zvlášť? A za vjazd autom zase zvlášť (a za každý deň)? Som z toho trochu jeleň.

Džej snažil som sa to rozpisat ludsky... Tie poplatky za vstup autom, su len pre ludi, co nas navstivia len v sobotu ... ty co budu ubytovany, parkovne neplatia.

Cena 20 Eur obsahuje 2x veceru, 1x ranajky, rekreacny poplatok 2 Eura a prispevok na ceny + organizaciu ...

Aby si rozumela pojem organizacia, neberieme si do vacku vobec nic, ale dajme tomu niekto nam dovezie alatan, pristrsok, dame mu na naftu atd :) Vsetko ostatne pojde na ceny a mozno nejake prekvapenia, uvidime, ako sa to prefinancuje.

Zaroven co sa tyka stravy, musis ratat s tym, ze kotol na gulas, gril a vsetko potrebne treba doviest, neni tam kuchyna ...

Ubytovanie sa potom plati zvlast ako je rozpisane. Je na kazdom ako bude a kde spat ... Ja za seba idem do chatky, i ked to tam neni bohvieco, je to pevne, a je to istota :D

Odesláno

.........Ja za seba idem do chatky, i ked to tam neni bohvieco, je to pevne, a je to istota :D............

S tou chatkou pocitaj aj so mnou neviem kolko ich tam je ale pri takychto poctoch zucastnenych:mrk si ju radsej rezervujem skorej ale to sa este urcite dohodneme:super

:super

Odesláno

My sme zvyknutí stanovať, takže si rezervujem pľac na jeden 5-metrový stan:). Dúfam že nebude chladno, lebo potom pôjdem spať domov do duchén. Mám to domov kúsok aj pešo, kľudne si môžem vypiť. ;)

Odesláno

kurňa ked práve na ten termín na nedelu už niečo mám, ale piatok a sobota to istí. Lepšie aspoň jedna noc ako vôbec žiadna a nemám to ďaleko domov.:D

.........Ja za seba idem do chatky, i ked to tam neni bohvieco, je to pevne, a je to istota :D............

Odesláno

Opice budu :D Selijake :D

Tak ono v pohode sa da aj stanovat, ale ked som bol v sebetove, nebolo to to prave orechove :D

Chatie si myslim bude dost :P

Odesláno

Tak já dodatečně opožděně ale přece (pracovní vytížení nedovolilo) musím poděkovat ještě jednou organizatrorum za super minisrazik a všem zučastněnym za pohodovou atmosferu , rád jsem poznal obličeje nicku známých jen ze stránek fora.

Ad Piestany , budu se snažit nechybět.

Ad Durko , taky se připojuji ke gratulacím :D

Odesláno

Nezdá sa vám že ste s tým objednávaním chatiek nejaký rýchly? Do termínu je ešte viac ako tri mesiace. :D

...a navyše je to vo vlákne k Báhoňu.

[upravil dne 23/2/10 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Aj ja uz tusim, ako vyriesim noclach:aut

Ty budeš spinkat na korbe toho tvojho pracovného nástroja. :D:D:D:D:D:D

Inak aj ja chatku pre mňa a manželku.

[upravil dne 23/2/10 kaper]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...