Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No vidis, najlacnejsie za 104e a ja ponukam za 90 + karta a dohode sa nebranim :D ... a druhe 129e, to presne sedi :)

Pri udani ineho vyhladavaca ich najdes este plnu prdel od 110 a 129 su uz najdrahsie ceny :)

Odesláno

No vsak ano a ja o tych cenach viem :) ... to ze stoje v Peugeote 135e beriem ako normalne, kedze tam je vsetko drahe :D (to radio je vyrobene 9/2009 a vtedy stalo 160e ked vyslo ;)) ...

...ale to je na Džej, toto je vlakno o zraze, ak bude chciet, som si isty, ze sa mi ozve :)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No vsak ano a ja o tych cenach viem :) ... to ze stoje v Peugeote 135e beriem ako normalne, kedze tam je vsetko drahe :D (to radio je vyrobene 9/2009 a vtedy stalo 160e ked vyslo ;)) ...

...ale to je na Džej, toto je vlakno o zraze, ak bude chciet, som si isty, ze sa mi ozve :)

Kvéčko, dones prosím ťa to tvoje rádio na zraz, vyskúšame, či mi tam pasne. Aspoň bude vonku sranda. Lebo to moje radiko je tam zabudované, taký blbý kosoobdĺžnik a ak sa vyberie, tak okolo toho nového (ak tam vojde) ostane fuga.

Odesláno

Džej: presne take iste som tam mal ;) ... a doniest ho mozem, to nie je problem...

V aute to vyzera takto ;) -->

[upravil dne 18/2/10 Qcko]

Odesláno

tak na zraz idem aj s dvomi peugeotackymi detmi jeden 5.5 roka a druhy 7.5 roka budem ešte som sa chcel spýtať kde sa v TRNAVE stretávate ? možno že by som došiel aj do TRNAVY .

Odesláno

Dobre ked budem stíhať tak tam prídem ak nie tak prídem do Bahoňa priamo budem sa snažiť prísť na 14 15 hod .

tu je moje tel.číslo 0911 95 0000 alebo 0915 95 0000

a dakujem za odpoved

Odesláno

Pekne cislo :aut ... inak z Blavy to Trnavy sa ti to mozno oplati kvoli dialnici, ale nepoznam cesty, tak neviem...pred Begamom si nas urcite vsimnes :D

Odesláno

Y2k co chces upresnovat ? Aj minule to bolo 14:30, aj tak som dosiel neskor, aj tak ma pockali, a aj tak som nebol posledny :D :D JozefSV dosiel po mne :D

Odesláno

Myslel som to tak ze nie som si isty ci som napisal spravny cas...

A neviem ci sa oplati cesta z BA do TT a potom do Bahona kedze to je v podstate zasa smer z TT na BA....ale samozrejme nemam nic proti :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...