obaf Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Dobre, ale posadim ju k tebe, pocuvaj ju ty:P Citovat
Qcko Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Nie je problem, myslim si ze ak sa baby zakecaju tak my mozeme byt s kludnym svedomim pri autach Citovat
Durko Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 tabulka je malá a neaktuálna. Brano Kuraj sa odhlásil a príde asi aj časť vedenia Pe.tr a Neon tj. 2X 406 break a 3+1 osob takže pravdepodobne sa bude dať zaplatiť členské ak bude mať niekto záujem a možno budú aj nálepky. Citovat
obaf Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 No ona nema najmensi problem zakecat sa. A mi s amozme pohrat s tou vopred spominanou golasadou. Citovat
pastorek Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: obaf No pastorek, tusim mas malu tabulku:D Este som zabudol podotknut: Moja super skoromanzelka mi uz teraz pili usi ze sa jej tam nechce, co tam bude robit apod., takze ju asi preventivne necham zase doma. Tabuľka natiahnutá, aktualizovaná a doplnená. Tebou popisovaný problém dôverne poznám. Tá moja tiež vôbec nechcela ísť po prvý krát na zraz a teraz si vybavuje voľno na júnový zraz. Stačí ju ukecať raz, vhodne upravíme zasadací poriadok a nabudúce sa bude tešiť. Prípadne skús problém riešiť politicky. Ak sa jej nechce ísť na zraz tak ju nenúť a aby vedela že ju máš rád tak chodťe v nedeľu na pizzu. Napríklad do Báhoňa, robia výbornú a máte to po ruke. [upravil dne 16/2/10 pastorek] Citovat
obaf Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Ja len ze ti v tabulke chyba martin100 (uz druhy blavak, sak to mozme aj spanilku zo Senca urobit ) Skorozenu predsa hodim do kufra, nech si jej uzijete, mozu aj vas boliet usi. Na zraze sa uz ocitla, ale len na piestanskom sme boli pozret a akurat bola jazda zrucnosti, takze s anecudujem, ze sa nezabavala:myslim Citovat
Qcko Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 obaf: inak pocuj, ak by sme sa isli nahodou pohrat s tou strunkou do nadrze, co je k tomu treba okrem strunky z pera: Durko: ty si macher normalne:potlesk Citovat
pastorek Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: obaf Ja len ze ti v tabulke chyba martin100 ... Nechýba, je hore lebo nahradil BranaKuraja. Citovat
obaf Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Uz vidim. aj tak je na celej tej stranke najkrajsia sekcia relax:xvul Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Durko tabulka je malá a neaktuálna. Brano Kuraj sa odhlásil a príde asi aj časť vedenia Pe.tr a Neon tj. 2X 406 break a 3+1 osob takže pravdepodobne sa bude dať zaplatiť členské ak bude mať niekto záujem a možno budú aj nálepky. heureka!!! ak sa im podarí prísť, budú vítaní aj si asi pridám nálepku na kufor nech ma je vidieť, bo zboku čo sú malo okoloidúci neskoro reagujú Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Pridu a Durkovi prinesu darcek Tak je to teda iste Ale stale bude mlcat Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 My budem citroenem,jedem na vikend k tatovi do kysuc u rim soboty.snad to do pizerie stihnem. Citovat
Qcko Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Spojil si prave vo vete Kysuce a Rimavsku Sobotu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Furt si pletu kysuca likier s hnusta likier.v revuci som mal babku Citovat
Durko Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Pridu a Durkovi prinesu darcek Tak je to teda iste Ale stale bude mlcat ty čo maš furt somnou som ti niečo urobil? Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Pe.Tr My budem citroenem,jedem na vikend k tatovi do kysuc u rim soboty.snad to do pizerie stihnem. To ani neskúšaj sa nezastaviť:D:D, ale nie vážne zastav sa a podpor repektívne povzbuď celú SK enklávu svojou prítomnosťou aj s celou partiou:super Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Durko Původně zaslal: Lubk0 Pridu a Durkovi prinesu darcek Tak je to teda iste Ale stale bude mlcat ty čo maš furt somnou som ti niečo urobil? Durko to chce čas \"príde aj na mráza pes\":D:D:D:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.