Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tabulka je malá a neaktuálna. Brano Kuraj sa odhlásil a príde asi aj časť vedenia Pe.tr a Neon tj. 2X 406 break a 3+1 osob takže pravdepodobne sa bude dať zaplatiť členské ak bude mať niekto záujem a možno budú aj nálepky.

Odesláno
Původně zaslal: obaf

No pastorek, tusim mas malu tabulku:D

Este som zabudol podotknut: Moja super skoromanzelka mi uz teraz pili usi ze sa jej tam nechce, co tam bude robit apod., takze ju asi preventivne necham zase doma.:roker

Tabuľka natiahnutá, aktualizovaná a doplnená.

Tebou popisovaný problém dôverne poznám. Tá moja tiež vôbec nechcela ísť po prvý krát na zraz a teraz si vybavuje voľno na júnový zraz.

Stačí ju ukecať raz, vhodne upravíme zasadací poriadok a nabudúce sa bude tešiť. Prípadne skús problém riešiť politicky. Ak sa jej nechce ísť na zraz tak ju nenúť a aby vedela že ju máš rád tak chodťe v nedeľu na pizzu. Napríklad do Báhoňa, robia výbornú a máte to po ruke.

[upravil dne 16/2/10 pastorek]

Odesláno

Ja len ze ti v tabulke chyba martin100 (uz druhy blavak, sak to mozme aj spanilku zo Senca urobit :D )

Skorozenu predsa hodim do kufra, nech si jej uzijete, mozu aj vas boliet usi.

Na zraze sa uz ocitla, ale len na piestanskom sme boli pozret a akurat bola jazda zrucnosti, takze s anecudujem, ze sa nezabavala:myslim

Odesláno

obaf: inak pocuj, ak by sme sa isli nahodou pohrat s tou strunkou do nadrze, co je k tomu treba okrem strunky z pera: :aut

Durko: ty si macher normalne:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Durko

tabulka je malá a neaktuálna. Brano Kuraj sa odhlásil a príde asi aj časť vedenia Pe.tr a Neon tj. 2X 406 break a 3+1 osob takže pravdepodobne sa bude dať zaplatiť členské ak bude mať niekto záujem a možno budú aj nálepky.

heureka!!! ak sa im podarí prísť, budú vítaní:super aj si asi pridám nálepku na kufor nech ma je vidieť, bo zboku čo sú malo okoloidúci neskoro reagujú:D

Odesláno

Pridu a Durkovi prinesu darcek :D:P Tak je to teda iste :D Ale stale bude mlcat :P

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

My budem citroenem,jedem na vikend k tatovi do kysuc u rim soboty.snad to do pizerie stihnem.

To ani neskúšaj sa nezastaviť:D:D:D, ale nie vážne zastav sa a podpor repektívne povzbuď celú SK enklávu svojou prítomnosťou aj s celou partiou:super

Odesláno
Původně zaslal: Durko

Původně zaslal: Lubk0

Pridu a Durkovi prinesu darcek :D:P Tak je to teda iste :D Ale stale bude mlcat :P

ty čo maš furt somnou som ti niečo urobil?

Durko to chce čas \"príde aj na mráza pes\":D:D:D:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...