gedu Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Lubk0 len nechod ani posledný lebo aby teraz nedávali pre zmenu pokutu poslednému:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Ale uz nejdem prvy a to čo?:D:D myslíš na to čo my ostatní:D:D:D:D, alebo už nemáš na pokuty:D:D:D:D:D:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: pastorek Banda, tešte sa. Nachystal som vám jednu novinku na zrazy. Kto ju neakceptuje bude vyhostený. Pozor , prehovoril \" vedúci zájazdu\", ale treba ho rešpektovať, asi je už právoplatný. (Kurňa asi som niečo prekecol) alebo neviem:cool: Citovat
jkmtrnava Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 áááááááááááálllllleeeeee už viem!!!! ale nepoviem. Bude to dobre Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: jkmtrnava Pozor , prehovoril \" vedúci zájazdu\", ale treba ho rešpektovať, asi je už právoplatný. (Kurňa asi som niečo prekecol) alebo neviem:cool: Nič si neprekecol, všetci to vedia už od 31.1. Málo sem chodíš. Inak prvý pôjdeš zrejme ty lebo ja tam musím byť z organizačných dôvodov trochu skorej. Keď sa privalí celá kolóna aby bolo všetko pripravené. Čašník je tam síce šikovný a dokáže si veľa pamätať ale na takúto bandu pežoťákov si netrúfa. Budeme fungovať na konzumné lístky ako v Senici ale s jednou malou novinkou. Prekvapeniéééé. Původně zaslal: thomas969 Co je pp2000??? PP2000 = Peugeot Planet 2000 = Diagnostika. [upravil dne 10/2/10 pastorek] Citovat
gedu Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 a tá novinka je ...... že všetko bude platiť pastorek? či nie? Citovat
Qcko Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Budeme si pipat to co sme si objednali na clenske karticky ... rok 2010, treba ist dopredu:aut Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: gedu a tá novinka je ...... že všetko bude platiť pastorek? či nie? Satyrik. [upravil dne 10/2/10 pastorek] Citovat
jkmtrnava Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jkmtrnava Pozor , prehovoril \" vedúci zájazdu\", ale treba ho rešpektovať, asi je už právoplatný. (Kurňa asi som niečo prekecol) alebo neviem:cool: Nič si neprekecol, všetci to vedia už od 31.1. Málo sem chodíš. Inak prvý pôjdeš zrejme ty lebo ja tam musím byť z organizačných dôvodov trochu skorej. Keď sa privalí celá kolóna aby bolo všetko pripravené. Čašník je tam síce šikovný a dokáže si veľa pamätať ale na takúto bandu pežoťákov si netrúfa. Budeme fungovať na konzumné lístky ako v Senici ale s jednou malou novinkou. Prekvapeniéééé. Původně zaslal: thomas969 Co je pp2000??? PP2000 = Peugeot Planet 2000 = Diagnostika. [upravil dne 10/2/10 pastorek] 1. s tým prekecnutím som myslel, že v Báhoni sa to oficiálne oznámi. 2. A prvý možem ísť, do báhoňa idú aj vlaky tak trafím a tam idem vždy \"prvý v poradí\" 3.píšeš že málo chodím, skorej málo píšem, viac čítam aj to cez mobil Citovat
jkmtrnava Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 No a pre tých ktorí pojdeme od Trnavy navrhujem zraz pri Begame od 14:00 do 14:25 hod. Spoločný odchod do Báhoňa o 14:30 , tak ako minule.(Ten čas od 14:25 do 14:30 je na zahriatie motorov:D a pre \"preslávených\" opozdilcov :D:D). A dúfam , že nám nebude \"snehovať\" a v prípade že bude , tak parkovisko bude čisté:D:D:D. No a kto zmešká odchod má smulu ( tak ako minule:D:D:D) Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: jkmtrnava ...ten čas od 14:25 do 14:30 je na zahriatie motorov a pre \"preslávených\" opozdilcov ... Lub0 vidíš! A že vraj ja rýpem. :D Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Dufam ze sneh nebude.... Lebo ja po novom uz zlte nevytahujem ked je sneh Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 1. JKM :bacha:bacha Inak to tam nesmies pisat, ze mozem prist aj po termine, medzi 25 - 30 minutou To si potom myslim, ze tam mam byt 14:30 a pridem 14:35 ... 2. Y2K tak ked nasnezi tak pojdes na 405 tke Zamykat ju tam nemusis, pretoze na tom parkovisku budeme aj tak na tesno To znamena, zaparkujes, vylezies s auta, parkuje dalsi, vylezie s auta, parkuje dalsi Ked bude chciet niekto zo stredu odist, to bude sranda 3. Inak ked ten minulajsi konzumny listok pre Marka nevysiel, tak teraz mozme skusit davat zapisovat na pastorkov. Nejaka pekna zena by ho mala zabavit, a ja zatial naobjednavam 4. JKM to co si myslel je tu volne vyvesene na fore Takze citas slabo Ale ozaj, tak kto pojde prvy ? Ja som dobrovolne druhy A niekto by mohol kamerovat prichod kolony ... Alebo sa naozaj nase*iem, a pojdem tam uz o 14 tej Citovat
pastorek Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 ... 3. Inak ked ten minulajsi konzumny listok pre Marka nevysiel, tak teraz mozme skusit davat zapisovat na pastorkov. Nejaka pekna zena by ho mala zabavit, a ja zatial naobjednavam .... Ha! Ha! Ha! ďalší srandista. Původně zaslal: Lubk0 Ale ozaj, tak kto pojde prvy ? ... jkmtrnava sa dobrovoľne prihlásil. Jednak už pozná cestu a bude mať i živú navigáciu. Původně zaslal: Lubk0 ...A niekto by mohol kamerovat prichod kolony ... Nakoľko tam budem skorej tak keď dáte avízo o príchode môžem ho natočiť ako v Śebetove. Citovat
Qcko Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Taaaaaaak, konecne mame auto doma a tesime sa na zraz, len dufam ze bude lepsie pocasie ...ak by to bolo mozno, doniesol by niekto diag? Y2K myslim ma, tak by bolo fajn (za kofolu:aut )... Citovat
Y2K Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Ja kludne doveziem ale mam len ELM 327. Dakto tu ale spominal ze prinesie PP2000 co spravi vacsi osoh Citovat
djlucky Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 mozno sa pridam, ale nic neslubujem zatial, btw, aka je realna kapacita priestoru na parkovanie? 80 ludi v restike pohoda, ale pochybujem ze budu mat parkovisko pre 80 aut (sorry ak sa to tu pisalo, necital som to cele, by som zaspal nez by som dosiel nakoniec, ja citam pomaly) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.