Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Banda, tešte sa. Nachystal som vám jednu novinku na zrazy. Kto ju neakceptuje bude vyhostený. :bacha:D

Pozor :o, prehovoril \" vedúci zájazdu\", ale treba ho rešpektovať, asi je už právoplatný. (Kurňa asi som niečo prekecol) :grr

alebo neviem:cool:

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Pozor :o, prehovoril \" vedúci zájazdu\", ale treba ho rešpektovať, asi je už právoplatný. (Kurňa asi som niečo prekecol) :grr

Nič si neprekecol, všetci to vedia už od 31.1. Málo sem chodíš.

Inak prvý pôjdeš zrejme ty lebo ja tam musím byť z organizačných dôvodov trochu skorej. Keď sa privalí celá kolóna aby bolo všetko pripravené. Čašník je tam síce šikovný a dokáže si veľa pamätať ale na takúto bandu pežoťákov si netrúfa. Budeme fungovať na konzumné lístky ako v Senici ale s jednou malou novinkou.

Prekvapeniéééé. :D

Původně zaslal: thomas969

Co je pp2000???

PP2000 = Peugeot Planet 2000 = Diagnostika.

[upravil dne 10/2/10 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: jkmtrnava

Nič si neprekecol, všetci to vedia už od 31.1. Málo sem chodíš.

Inak prvý pôjdeš zrejme ty lebo ja tam musím byť z organizačných dôvodov trochu skorej. Keď sa privalí celá kolóna aby bolo všetko pripravené. Čašník je tam síce šikovný a dokáže si veľa pamätať ale na takúto bandu pežoťákov si netrúfa. Budeme fungovať na konzumné lístky ako v Senici ale s jednou malou novinkou.

Prekvapeniéééé. :D

Původně zaslal: thomas969

Co je pp2000???

PP2000 = Peugeot Planet 2000 = Diagnostika.

[upravil dne 10/2/10 pastorek]

1. s tým prekecnutím som myslel, že v Báhoni sa to oficiálne oznámi.

2. A prvý možem ísť, do báhoňa idú aj vlaky tak trafím :D a tam idem vždy \"prvý v poradí\"

3.píšeš že málo chodím, skorej málo píšem, viac čítam aj to cez mobil

Odesláno

No a pre tých ktorí pojdeme od Trnavy navrhujem zraz pri Begame od 14:00 do 14:25 hod. Spoločný odchod do Báhoňa o 14:30 , tak ako minule.(Ten čas od 14:25 do 14:30 je na zahriatie motorov:D a pre \"preslávených\" opozdilcov :D:D:D). A dúfam , že nám nebude \"snehovať\" a v prípade že bude , tak parkovisko bude čisté:D:D:D:D. No a kto zmešká odchod má smulu :mad: ( tak ako minule:D:D:D)

Odesláno

1. JKM :bacha:bacha:bacha Inak to tam nesmies pisat, ze mozem prist aj po termine, medzi 25 - 30 minutou :D To si potom myslim, ze tam mam byt 14:30 a pridem 14:35 ...

2. Y2K tak ked nasnezi tak pojdes na 405 tke :D Zamykat ju tam nemusis, pretoze na tom parkovisku budeme aj tak na tesno :D To znamena, zaparkujes, vylezies s auta, parkuje dalsi, vylezie s auta, parkuje dalsi :D Ked bude chciet niekto zo stredu odist, to bude sranda :D

3. Inak ked ten minulajsi konzumny listok pre Marka nevysiel, tak teraz mozme skusit davat zapisovat na pastorkov. Nejaka pekna zena by ho mala zabavit, a ja zatial naobjednavam :P

4. JKM to co si myslel je tu volne vyvesene na fore :D Takze citas slabo

Ale ozaj, tak kto pojde prvy ? Ja som dobrovolne druhy :D A niekto by mohol kamerovat prichod kolony ...

Alebo sa naozaj nase*iem, a pojdem tam uz o 14 tej :P

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

...

3. Inak ked ten minulajsi konzumny listok pre Marka nevysiel, tak teraz mozme skusit davat zapisovat na pastorkov. Nejaka pekna zena by ho mala zabavit, a ja zatial naobjednavam :P ....

Ha! Ha! Ha! ďalší srandista. :bacha

Ale ozaj, tak kto pojde prvy ? ...

jkmtrnava sa dobrovoľne prihlásil. Jednak už pozná cestu a bude mať i živú navigáciu.

...A niekto by mohol kamerovat prichod kolony ...

Nakoľko tam budem skorej tak keď dáte avízo o príchode môžem ho natočiť ako v Śebetove.

Odesláno

Taaaaaaak, konecne mame auto doma a tesime sa na zraz, len dufam ze bude lepsie pocasie :)

...ak by to bolo mozno, doniesol by niekto diag? Y2K myslim ma, tak by bolo fajn (za kofolu:aut )...

Odesláno

mozno sa pridam, ale nic neslubujem zatial, btw, aka je realna kapacita priestoru na parkovanie? 80 ludi v restike pohoda, ale pochybujem ze budu mat parkovisko pre 80 aut :D (sorry ak sa to tu pisalo, necital som to cele, by som zaspal nez by som dosiel nakoniec, ja citam pomaly)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...