pastorek Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Do zrazu by mal byť jasný i spôsob platby s nízkymi poplatkami. Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 A ked su neni na ceste kolaje, tak manzelka naviguje dobre Keby sme ju nemali na palube ked sme isli s vlckoviec, tak neviem ci by JKM trafil :D nuž na živé \"navigačné\" je vždy spolah, kam sa hrabe technika:super Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: BranoKuraj aj ja sa hlásim nech ma máš na zozname na žlto.Teda dufam že mi do toho nič nepríde! No Brano vitaj, že si sa už ohlásil:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: Durko Původně zaslal: kaper Durko dúfam že parkovisko odhrnieš??;);) zabudni Asi nie zabudol podpísať zmluvu s družstvom , ay to urobili za neho:potlesk Citovat
Džej Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Zdravím všetkých členov! A teším sa, že bude ďaľší zraz. Tiež by som sa rada zúčastnila Citovat
Qcko Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 To ti ale trvalo ;-) ... uz sa to tu rozrastaaaa Citovat
Džej Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Trvalo veru, ale mala som počítač dlhšie v oprave. Takže sa nahlasujem, zatiaľ len jeden kus. Dúfam, že nebude moc mrznúť, lebo moje autíčko má vtedy trochu problém - niektorá žhavička je kapút a kým sa to zohreje, tak poskakujem a dymím.. Citovat
pastorek Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Som rád že si sa prihlásila. Už som sa bál že to bude iba pánska jazda. Keby tak ešte Wanesa.... Druhý krát keď budeš mať problém s počítačom tak zavolaj, vždy tu mám nejaký rezervný. S atíčkom si nerob problém, keby nechcelo chytiť tak mu dáme prečítať noviny. Kedysi som tak štartoval Aviu a chytala hneď. Citovat
obaf Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Dobra rada nad zlato, pastorek a kolko avii si podpalil? Citovat
pastorek Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Bacha!! Rady za ktorými dám vyškereného smajlíka v žiadnom prípade nerealizovať i keď s tou Aviou to fungovalo a nezhorela žiadna. Citovat
Džej Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pred pár rokmi pred naším činžiakom horelo auto. To boli plamene!! Kým som došla pre foťák, už ani nebolo čo fotiť. Aj susedné autá obhoreli. Dala by som sem foto, ale neviem ako. Citovat
Qcko Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Nahodou sme dali citat v zime noviny Opelu Astra a chytil krasne a nezhorel ... akurat bol biely a maska bola v urcitom mieste trochen cierna, ale dalo sa to utriet Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Naposledy ked pastorek startoval auto novinamy pri surovciach, skoncilo to takto Auto chytilo, ale ten zvysok :D http://www.rescueonline.sk/index.php?sekcia=clanky&clid=1254168005 Dzej IT ckari sme tu viaceri, tak uz PC do opravy nedavaj Citovat
marko306 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 aj vétriesky rady čítajú noviny. najlepšie sú papiere od denníkov Citovat
jkmtrnava Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: pastorek Už som sa bál že to bude iba pánska jazda. Keby tak ešte Wanesa.... Niečo mám ušlo? Máme dalšiu novú členku? Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Nemáme novú členku to sa iba Džej prihlásila že príde. Citovat
Durko Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Pastorek si pradepodobne prial Wandu a teraz sa vyhovára. už si prezul alebo prideš s igelitkou? Citovat
janou Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Prave ma vystihla dcera ako čítam na fore. No a začala otravovať ,že chce ísť tiež s priaťeľom na našom starom. Vzhľadom na to ,že je auto stále doma a nepredané som podvolil . Podmienka je, že budete súhlasit a nebude nasnežené . ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.