Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

A ked su neni na ceste kolaje, tak manzelka naviguje dobre :D Keby sme ju nemali na palube ked sme isli s vlckoviec, tak neviem ci by JKM trafil :D :D :P

nuž na živé \"navigačné\" je vždy spolah, kam sa hrabe technika:super

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: Durko

Původně zaslal: kaper

Durko dúfam že parkovisko odhrnieš??;);););)

zabudni

Asi nie zabudol podpísať zmluvu s družstvom , ay to urobili za neho:potlesk

Odesláno

Trvalo veru, ale mala som počítač dlhšie v oprave. Takže sa nahlasujem, zatiaľ len jeden kus. Dúfam, že nebude moc mrznúť, lebo moje autíčko má vtedy trochu problém - niektorá žhavička je kapút a kým sa to zohreje, tak poskakujem a dymím..

Odesláno

Som rád že si sa prihlásila. Už som sa bál že to bude iba pánska jazda. Keby tak ešte Wanesa....:myslim

Druhý krát keď budeš mať problém s počítačom tak zavolaj, vždy tu mám nejaký rezervný.

S atíčkom si nerob problém, keby nechcelo chytiť tak mu dáme prečítať noviny. :D Kedysi som tak štartoval Aviu a chytala hneď.

Odesláno

Pred pár rokmi pred naším činžiakom horelo auto. To boli plamene!! Kým som došla pre foťák, už ani nebolo čo fotiť. Aj susedné autá obhoreli. Dala by som sem foto, ale neviem ako.

Odesláno

Nahodou sme dali citat v zime noviny Opelu Astra a chytil krasne a nezhorel :D ... akurat bol biely a maska bola v urcitom mieste trochen cierna, ale dalo sa to utriet :aut

Odesláno

Prave ma vystihla dcera ako čítam na fore. No a začala otravovať ,že chce ísť tiež s priaťeľom na našom starom. Vzhľadom na to ,že je auto stále doma a nepredané som podvolil . Podmienka je, že budete súhlasit a nebude nasnežené . ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...