kaper Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Asi spravíme anketu hlod zrazu :super:super:super [upravil dne 2/2/10 kaper] Citovat
obaf Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 gedu: pochopil som, ale neako netuzim po vylete, ja sa najazdim dost. ten kusok zvladnem aj sam( okrem durka, to mam asi najblizsie ja) Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: obaf jkmtrnava: A naco by som isiel do TT. Videl si ty uz niekedy mapu:D Ja len preto aby si neišiel sám:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 A ked su neni na ceste kolaje, tak manzelka naviguje dobre Keby sme ju nemali na palube ked sme isli s vlckoviec, tak neviem ci by JKM trafil :D Citovat
omegascream Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 obaf: nó, Dubová je ti silná konkurencia Citovat
obaf Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 omegascream: No dobre vyhravas, ale do trnavy aj tak nepojdem:D:papa Citovat
praktik Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 :(tak trochu my je smutno že nepojdem:nevim Citovat
pastorek Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 praktik, neplač, v Piešťanoch si to vynahradíš. Manželka a sestra berú dovolenku aby sa mohli zúčastniť, kamoš (Drahoš) príde s karavanom a švagor (Jano) sa sľúbil na varenie gulášu a cigánskej. Tam bude veselo už v piatok doobeda. ...hmmm, to vyzerá že budem mať zauzlované nohy už pri vítaní účastníkov. [upravil dne 2/2/10 pastorek] Citovat
Durko Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 doprdele tak tuto partiu si nenecham ujsť. neviem si predstaviť spojenie Drahoš - jano. moje nepitie je prudko ohrozené Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Joooo Takze kuchar habala je Este sa treba Pala LM opytat ci sa zastavi Citovat
praktik Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 pastorek ja nikdy neplačem:D:D:Dplač škodi viac jak zla manželka:D:D:D Citovat
BranoKuraj Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 aj ja sa hlásim nech ma máš na zozname na žlto.Teda dufam že mi do toho nič nepríde! Citovat
Durko Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: kaper Durko dúfam že parkovisko odhrnieš??;);) zabudni Citovat
kaper Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: Durko Původně zaslal: kaper Durko dúfam že parkovisko odhrnieš??;);) zabudni Jaaaaaaj zabudol som že ty sa modlíš aby sa to dovtedy roztopilo Nebudeš robiť ani za svet??? Citovat
Qcko Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 No ak ho stale boli ruka, tak ani nemoze a nikto z nas to po nom nemoze chciet ... ale ak bude sneh, ja si svoje miesto kludne odhrniem, len mi musi niekto pozicat lopatu Citovat
gedu Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ja tiež nemám problém si jedno miesto odhrnút, tak v rámci poobednej rozcvičky:D Citovat
mirik7 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 begam tam sa predolo moje afticko prvemu majitelovi:) Citovat
mirik7 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 nooo takze cim dalej tym lepsie to vizera:)uz na 90percent pridem aj ked iba s mojou laskou peugeotkou ale lepsie ako pesi...a chem sa s pytat ako je to s tym clenskym?hmm:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.