Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: praktik

marko nechaj pastorka dnes je daky pomyleny pozri prispevok o21.04 vľudila:D:D:D:D:D

volajako sa ani neozýva:D ale dávajme si aj mi bacha na gramatiku, lebo isto teraz číha jak sup, či dajakú chybu nespravíme:D
Odesláno
Původně zaslal: pastorek

marko306, prosím ťa neber to vážne. O pár príspevkov dole som to popísal normálne bez rýpania.

P.S. Tak ma napadlo... :myslim Kajo, ta si z Nitry a chceš zraz? Poznáš Hoffera? Tak dojednaj stoly, voľné parkovisko a ja ochotne prepíšem na stránke Šúrovce na Nitru. :D

...už sme takto i stvrta.14 a foxa naviedli na zraz v Senici a nemal páru v dejinách PC na Slovensku.:D

no jasne Hoferr poznam! Perfektna restika - dobre vyzera a cool varia a je tam aj dobre parkovisko! Ved keby treba tak sa popytam :)

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: kaper

Daj dole nohavice aked ho budeš mat ako sviňa chvost...

To taky dlhy ci taky tenky??? :myslim:D

Taký zatočený. :D

S tou gramatikou sa ne*erte. Toto je fórum o autách a nie gramatický krúžok.

Kajo, môžeš navrhnúť miesto konania ďaľšieho zrazu. Približné temíny sú na webe tak ti nič nebráni v aktivite. :D Ako poznám túto levíkovú bandu tak je temer jedno kde bude zraz, hlavné je aby bol.

[upravil dne 14/1/10 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: praktik

A zas tu zdochol pes:mrk:mrk:mrk

Kam sa ponáhľaš? Ešte je mesiac času. Nieje vhodná konštalácia zhviezd ne stupňovanie aktivity.

Počkaj na posledný týždeň pred zrazom....

....Dnes som bol s Durkom a snažil som sa vymámiť čo to za prekvapenie chystá.... ani po tretej rane nepovedal.... tak nič, necháme sa prekvapiť... :D

Odesláno

Nechaj ho, prekvapenia su super, to je ich ucel:super

...a co za aktivitu, vacsina ludi tu vie ze miesto je super, ceny su super, pizza je super (mozno teraz stihnem aj teplu :D) a ako pise pastorek, tak tyzden pred zrazom sa to tu rozprudi a Durko bude dufat ze nebude 30 aut:roker

Odesláno

durkovi je kolko bude aut. dobrých ludí sa vela zmestí a aj tych 30 tam narvem.

ešte ste nevideli levov jak oddychuju pekne pri sebe natesno.

a Pastorkove bude v strede

[upravil dne 16/1/10 Durko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...