pastorek Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Nepochopil. Som trošku pribrzdený... Citovat
praktik Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Spusť ručnu:D:Dmusi byť debata pridaju sa dalši a pridu:super:superPOCHOPIL:D:D:D Citovat
omegascream Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 ku mne treba prirátať + 1, ide aj priateľka Citovat
Y2K Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Ja tiez upresnim ja + 1. PS: A mozno bude chciet ist aj moja nahradna priatelka co bola naposledy Citovat
jkmtrnava Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 No Durko aj si to začínáš pomaly rátať? A bude aj HAPPY:o Citovat
Durko Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Pastorek ráta a straší že sa nezmestíme no nevym Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Nestraším ale reálne počítam. Zatiaľ to vyzerá na 18 áut. Nakoľko poznám to \"mega\" parkovisko tak zoznam vozidiel účastníkov má iba 25 riadkov. ˇBodaj by som po ceste na zraz počul v dopravnom hlásení \"vyhnite sa centru Báhoňa, 60 šialencov zablokovalo celú križovatku pri kostole\". Kamoš - nekamoš Senicu netrhneš. Aj keď musím uznať že výber picérky bol veľmi dobrý. Pizza prudko jedlá, obsluha rýchla a doteraz mi nejde do hlavy ako si mohol čašník všetkých pamätať čo konzumovali. P.S. Na odporúčanie praktika provokujem pežoťákov k väčšej účasti. Citovat
praktik Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Durko dobrich ľudi sa všade veľa zmesti :auta zly sa natlačia:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Tak sa stretneme v Trnave pred tym Peugeotom, auta nechame tam a pojdeme viaceri v autach do Bahona:aut Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 praktik, Ďakujem za privítanie... Tak ma napadlo, už keď provokujem, tak 23.1. idem s renaulťákmi do Hoffera v Nitre. Keď sa už na nás Nitranci vykašľali a u Hoffera tak bezva varia.... Durko, tam je i veľké parkovisko.... :D Původně zaslal: Qcko Tak sa stretneme v Trnave pred tym Peugeotom, auta nechame tam a pojdeme viaceri v autach do Bahona:aut mám vybaviť autobus? [upravil dne 14/1/10 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Uf, no to je tazka otazka, ale ak sa to odhlasuje...len to by malo nevyhodu v tom, ze by museli vsetci spolocne odist:nevim ... ale sak uvidime, 4 tyzdne dlha doba na rozmyslanie:mrk Citovat
Kajo Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Vdaka za pozvanie a mozes aj mna priratat!(ja + 1 - hadam pojde aj priatelka) a inak pastorek malo byt nieco v NR ? Citovat
praktik Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 pastorek na stranke maš chybu TERMIN maš stary datum :D:D:D:D:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 mám vybaviť autobus? [upravil dne 14/1/10 pastorek] ale len v tom prípade ked bude našej značky, inak sa to neráta:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Qcko, to bol fór. Parkovisko v Báhoni síce nejak veľké nieje ale je tam dosť miesta okolo. To len provokujem Durka. Kajo, aj tá zmienka o Nitre bola iba provokácia na marka306 a deda306break. Trochu sme na nich tlačili aby zorganizovali nejaký zraz i v Nitre no pre ich častú a nepredvídanú pracovnú pohotovosť sa to nedalo realizovať. Iba som rypol že tam idem 23.1. na zraz renaulfora a budem mať dôvod navštíviť vyhlásenú reštauráciu. Navyše admin renaulfora tam má kamaráta kuchára tak vraj pripravia nejaký gastronomický zážitok. V mojom veku je gastronomický orgazmus jediné vzrušenie ktoré si môžem dopriať i častejšie ako raz za mesiac. praktik, chybička sa vľúdila... idem na to. Citovat
marko306 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: pastorek Keď sa už na nás Nitranci vykašľali... nikto sa nevykašľal na nič. Ja som momentálne v Martine na služobke až do 29.1 a potom mám ísť možno na 3 týždne až nie viac na Lešť, tak toto musíte uznať, že zraz nemáme (aspoň teda ja)ako zbúchať. Veľmi rád by som chcel niečo v Nitre spáchať, ale fakt sa zatiaľ nedá a je mi to dosť ľúto. [upravil dne 14/1/10 marko306] Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 marko306, prosím ťa neber to vážne. O pár príspevkov dole som to popísal normálne bez rýpania. P.S. Tak ma napadlo... Kajo, ta si z Nitry a chceš zraz? Poznáš Hoffera? Tak dojednaj stoly, voľné parkovisko a ja ochotne prepíšem na stránke Šúrovce na Nitru. ...už sme takto i stvrta.14 a foxa naviedli na zraz v Senici a nemal páru v dejinách PC na Slovensku. [upravil dne 14/1/10 pastorek] opravený ypsilon.... [upravil dne 14/1/10 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.