Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nestraším ale reálne počítam. Zatiaľ to vyzerá na 18 áut. Nakoľko poznám to \"mega\" parkovisko tak zoznam vozidiel účastníkov má iba 25 riadkov. :D ˇBodaj by som po ceste na zraz počul v dopravnom hlásení \"vyhnite sa centru Báhoňa, 60 šialencov zablokovalo celú križovatku pri kostole\".

Kamoš - nekamoš Senicu netrhneš. Aj keď musím uznať že výber picérky bol veľmi dobrý. Pizza prudko jedlá, obsluha rýchla a doteraz mi nejde do hlavy ako si mohol čašník všetkých pamätať čo konzumovali.

P.S. Na odporúčanie praktika provokujem pežoťákov k väčšej účasti. :D

Odesláno

praktik, Ďakujem za privítanie...

Tak ma napadlo, už keď provokujem, tak 23.1. idem s renaulťákmi do Hoffera v Nitre. Keď sa už na nás Nitranci vykašľali a u Hoffera tak bezva varia....:D

Durko, tam je i veľké parkovisko....

:D:D

Původně zaslal: Qcko

Tak sa stretneme v Trnave pred tym Peugeotom, auta nechame tam a pojdeme viaceri v autach do Bahona:aut

mám vybaviť autobus?:D

[upravil dne 14/1/10 pastorek]

Odesláno

Uf, no to je tazka otazka, ale ak sa to odhlasuje...len to by malo nevyhodu v tom, ze by museli vsetci spolocne odist:nevim ... ale sak uvidime, 4 tyzdne dlha doba na rozmyslanie:mrk

Odesláno

Qcko, to bol fór. Parkovisko v Báhoni síce nejak veľké nieje ale je tam dosť miesta okolo. To len provokujem Durka.

Kajo, aj tá zmienka o Nitre bola iba provokácia na marka306 a deda306break. Trochu sme na nich tlačili aby zorganizovali nejaký zraz i v Nitre no pre ich častú a nepredvídanú pracovnú pohotovosť sa to nedalo realizovať. Iba som rypol že tam idem 23.1. na zraz renaulfora a budem mať dôvod navštíviť vyhlásenú reštauráciu. Navyše admin renaulfora tam má kamaráta kuchára tak vraj pripravia nejaký gastronomický zážitok. V mojom veku je gastronomický orgazmus jediné vzrušenie ktoré si môžem dopriať i častejšie ako raz za mesiac. :D

praktik, chybička sa vľúdila... idem na to.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Keď sa už na nás Nitranci vykašľali...

nikto sa nevykašľal na nič. Ja som momentálne v Martine na služobke až do 29.1 a potom mám ísť možno na 3 týždne až nie viac na Lešť, tak toto musíte uznať, že zraz nemáme (aspoň teda ja)ako zbúchať. Veľmi rád by som chcel niečo v Nitre spáchať, ale fakt sa zatiaľ nedá a je mi to dosť ľúto. :(

[upravil dne 14/1/10 marko306]

Odesláno

marko306, prosím ťa neber to vážne. O pár príspevkov dole som to popísal normálne bez rýpania.

P.S. Tak ma napadlo... :myslim Kajo, ta si z Nitry a chceš zraz? Poznáš Hoffera? Tak dojednaj stoly, voľné parkovisko a ja ochotne prepíšem na stránke Šúrovce na Nitru. :D

...už sme takto i stvrta.14 a foxa naviedli na zraz v Senici a nemal páru v dejinách PC na Slovensku.:D

opravený ypsilon....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...