Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nieje to až také kritické. Pozvánka je tu druhý deň a ešte len 12 áut a 20 ľudí. :D

Pežoťákov sa zmestí 80 ale parkovisko je tam dosť malé. Už minule to bolo ako na vianoce pred Tescom. :D

hmm, to bude asi i väčšia miesnosť. Musíme durka posadiť niekde do stredu aby bol počuť príhovor. Minule priam exceloval tak dúfam že teraz to minimálne zopakuje. :D

Odesláno

to aby som si začal písať neeeeeeeeeeee?

to parkovisko nieje až také malé stáli sme dookola tak niečo sa tam ešte zmestí, a ešte mam dvor a vobec nerieš čo ťa nepáli zmestíme sa

Odesláno

dakujem za pozvanie ale ešte uvidim či pridem.....pretože som maturnat:D tak uvidim či budem mať čas...čakaju am maturity a sočka a budem potrebovať každy volny deň na učenia tak uvidim ako budem stihať

Odesláno

tak to ja som potom neni taky intelektny ako ty:D lenže ja mám niekedy vo februari ešte sočku takže aj na to sa musim pripraviť:D ale ved uvidime ešte:D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Inak pastorek ako to ze nie som medzi ucastnikmi na tvojej stranke? :bacha

Ospravedlňujem sa ale vyberal som to z fotiek ktoré boli kdispozícii a na žiadnej ťa nemám v prijateľnej veľkosti. Už v Senici som si chcel všetkých pofotiť ale nejak mi to uniklo pri predstavovaní. V Báhoni to napravím. K niektorým fotkám zase nemám mená...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...