Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 206 1.1 a poslední dobou se mi stává, že při jízdě se rozsvítí kontrolka diagnostiky auto zdechne, přestane jet. Někdy se rozjede třeba do 5s jindy musím čekat třeba pul hodiny, auto pak jede zase normálně, kontrolka nesvítí. V peugeotu na pc nenašli žádnou závadu, žádnou uloženou v ŘJ prostě nic. Dvakrát už mi přehráli software ale stále to blbne. Samozřejmě když jsem v peugeotu tak to neudělá. Nevíte někdo co by to mohlo být?

Odesláno

Už jsem měl něco podobného na stole. Začal bych svíčkama,zvlášť jestli je to starý model a má málo najeto,pak zapalovací modul-lišta a nebo čerpadlo. Než skončíte u počítače ,zkontrolujte tyto věci v tomto pořadí-od nejlevnějšího a nejjednoduššího.Nevím teď přesně co bylo tamtomu ale myslím že jsem zkončil na čerpadle.

Odesláno

Svíčky jsem měnil, taky už mi kdosi říkal že by to mohla dělat ta zapalovací lišta. Zkusim to a uvidim. jinak je to stary model a ma najeto 90tis.

[upravil dne 3.1.2010 sisi]

Odesláno

Absolutně přesně to samé se mi dlouhou dobu dělo, nevěděl jsem co s tím, byl jsem z toho zoufalej. Pak jsem ale koumal a odendal jsem na zapalovací liště takové ty gumové nesmysly. Pod těmi nesmysly má zapalovací rampa takové vodivé kontakty, které doléhají přímo na svíčky. Kontakty byly značně zanesené, nebál bych se říct připálené. Tak jsem je šmirklem trochu vyleštil a od té doby naprosto v pohodě. Auto je i živější.

Myslím, ale, že těch příčin může být víc. Snad Ti to pomůže. :papa

Odesláno

ahoj lidi,u 206 zlobily zapalovací lišty.Dávali tam dva typy.Jedny byly origo a byly takový zaoblený a ty makaly.Pak se tam ještě dávali hranytý od firmy SAGEM a ty byly často poruchový.Typuju to na tu lištu a kontakty.

Odesláno

Byl tu někde návod na opravu. Prý šlo \"jen\" o to, že tamta hmota, která odizolovává dvě části tý rampy po čase začala praskat a nějak tam začalo pronikat VN. Stačilo to jenom zalít nějakou hmotou (epoxidem) a bylo všechno oukej. Z mojí hlavy to není, pohledej na fóru. :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Našel jsem to, ale pozdě když už mě to odpalilo jednotku. ale dělala to zapalovací cívka. Bohužel jsem musel dát i novou jednotku:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...