Pan_Vetvicka Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Ahoj všem prosím o rady a nebo názory 1. Stávající dvouproudé ostřikovače na 607 mě dost štvou chystám se na jejich výměnu. Líbísem rozprašovací s obdélníkovým otvorem např 307 SW je má výborné. Tak než se na to vrhnu chci se zeptat zda stím má někdo zkušenosti a nebo osadil jiné? 2. Viz obrázek displej když nastartuju je v plném rozsahu vyditelný a po cca 30ti minutách se začne rozpadat jak je vyfoceno. Víte někdo co s tím je? Jde to nějak Opravit nebo asi jde jen výměna? http://img63.imageshack.us/i/26102009m.jpg/ Díky za reakce a názory [upravil dne 2/1/10 Pan_Vetvicka] Citovat
shwaara Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Mně na ten link nejde ani nekliknout, ale nejde mi ani označit ke zkopírování!! Nechápu :ú Citovat
jofo Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tak ten displej je nanic. Nespravis s tym nic akurat vymena. Prvsie modely mali myslim aj zvolavacku pre tento displej, lebo sa zistila vyrobna vada. Zvycajne sa to stane ked sa zahreje. Takze len niekde kupit novy a vymenit. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: jofo Tak ten displej je nanic. Nespravis s tym nic akurat vymena. Prvsie modely mali myslim aj zvolavacku pre tento displej, lebo sa zistila vyrobna vada. Zvycajne sa to stane ked sa zahreje. Takze len niekde kupit novy a vymenit. To jsem tak nějak tušil ten displej. A otázka k tobě 607 máš pěknou, ostřikovače na tvojí verzi jsou taky klasické dvouproudové? [upravil dne 3/1/10 Pan_Vetvicka] Citovat
jofo Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Su klasicke dvojprudove a chystam sa tiez s tym nieco spravit. Odchadzam zas mimo republiku kde nesnezi a mam tam aj dielnu tak sa budem zas realizovat ked bude casu. Zas na druhej strane mam skusenosti ze cim viac som sa do auta vrtal aj ked som nemusel tak tym viac sa cosi sralo. Tak neviem ci sa do niecoho pustat. Zatial mam pokoj a dufam ze aj budem mat. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 Takže resumé: Zakupil sem rozprašovací hlavice z 407 SW mají stejný spodní tvar do kapoty se zacvaknou naprosto stejně. Jediný problém byl skon jsou trošku pod menším úhlem. Vyřešil sem to gumovou podložkou pod celou hlavici kterou jem postupně seříznul a doplnil tak správný úhel. Ostřikují velice dobře celé sklo zatím jsem spokojen. Jo a cena hlavic byla 280 kč originál. Tak kdo chcete vřele doporučuju Citovat
shwaara Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 To je dobrý upgrade, škoda jen, že se to musí řezat. To by zas dopadlo.... :bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.