marca Odesláno 28. srpen 2004 Odesláno 28. srpen 2004 Uz jsem tady o tom neco nasel, ale jednalo se o problem s alu disky. Ja mam problem s plechovymi disky. Asi od 100-110 km/h zacnou vibrace volantu, v rozsahu +/- 5 mm. Pri zvysovani rychlosi nad 110 km/h vibrace stale trvaji a rekl bych ze se mozna i zesiluji. Pri nizsich rychlostech (50-100 km/h) citim postupne zesilujici vibrace, ale jsou velice slabe. Na aute mam pneu Dunlop. Je to dost neprijemne a na dalnici me po 10 min uz brni ruce. Uz jsem to jednou ventiloval u dodavatele a v ramci zaruky me vyvazil kola. Bohuzel to vubec nepomohlo. U mesic stareho auta me to dost se.... Napada nekoho co s tim? Nebo nemel nekdo z vas podobny problem? Predem diky za pomoc [Editován dne 28/8/04 marca] Citovat
Bohumil Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 Vibrace se tu už probíraly, koukni na předchozí příspěvky. Citovat
Bohumil Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 V sekci servis, srana č.4 \"Vibrace volantu\", snad ti to pomůže. Citovat
lamancha Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 Ani se radsi nekoukej, jenom zaplaces, nakonec mi to opravili ani nevim jak a vzsledek je ten ze obcas to vibruje a obcas ne. Kdyz jsou v kola zaberu tak to je v klidu a kdyz ne tak to holt vydrzim:P Citovat
marca Odesláno 30. srpen 2004 Autor Odesláno 30. srpen 2004 Diky za odpovedi, ale jak jsem uz psal, ten thread \"Vibrace volantu\" uz jsem cetl a dokonce pridal svou zkusenost s dotazem. Problem je ze ja mam problemy s plechacema Dnes jsem byl v servisu a v ramci zaruky mam vyvazeny vsechny kola. Kdyz jsem s dobrym pocitem opravene zavady vyjel tak po 3 km jsem to zaparkoval a volal zpatky ze to porad vibruje. Po dohode jsem dojel zpatky a jelo se do nejakeho peneuservisu, aby se ty kola vyvazily pro jistotu jinde. Vysledek byl, prave predni kolo - pridal 2g (takze moc velky rozdil tam nebyl), leve predni kolo - pridal 10g (coz je uz docela dost velkej rozdil od predesleho vyvazeni). Opet jsem vyjel s pocitem, snad uz konecne vyresene zavady. A opet ....... vibrace. Takze jsem s tim nechal pro jistotu projet technika ze servisu, aby si to zkusil sam. Pri 100-130 km/h to postupne zacinalo vybrovat a on sam uznal ze je v tom problem. Mimochodem po tom prvnim vyvazeni byla pry zkusebni jizda a nevibrovalo to .... ha ha ha. No zitra tam jedu dat auto asi tak na 3 hod. aby se zjistilo v cem to je. Ale mam cim dal vetsi strach, ze to nic nevyresi. Me bohuzel nemuze nikdo narknout z toho, ze mam neorig. disky, protoze mam plechace Napada nekoho co s tim muze byt, kdyz to vibruje i s plechovymi disky??? [Editován dne 30/8/04 marca] Citovat
elwix Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Vibrace jsem taky měl. Naštěstí mám spolužáka Peugeot servisáka a ten mi to vysvětlil (a zároveň nechal odstranit). Jedná se o to, že přední kola jsou prý kvůli snížení nárazů do děr zavěšena ne kolmo, ale mírně dopředu. A občas vzniká vibrace ala nákupní vozík. Nepomůže vyvážit poze kola, musí se nechat vyvážit kolo i s poloosou. Servisy, které na to nemají vybavení to samozřejmě nepřiznají. U Domanského v Praze to umí... :-) Citovat
marca Odesláno 3. září 2004 Autor Odesláno 3. září 2004 2 elwix: Diky, konecne nejaky tip 2 all: Byl jsem na te kontrole v servisu (trvalo to asi 4,5 hod.) a vysledek je asi o 80% zlepseni. V Peugeotu v Nemecku jim pry nekdo poradil at o 180 stupnu pootoci plaste na disku. To je to co pry pomohlo. Zlepseni to je, ale vibrace obcas citim, uz ne takove ale jsou tam. Takze jak psal Elwix, uz jsem objednany na vyvazeni kol i s poloosou k Domanskemu do Prahy. Citovat
Bohumil Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 2 \"Elwix\" : To jako vyndají poloosu z auta, dají na ní nějak kolo a vyvažují to jako celek? A co když se budou dávat zimáky, nebo se po opravě defektu dá kolo zpět poněkud pootočené ? To pak zase bude vibrovat? Tak už mám ze života něco za sebou, ale vyvažovat kolo i s ploosou jako celek jsem ještě neslyšel. I když jednou je všechno poprvé. Citovat
lamancha Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 teda na prvni i druhy pohled mi to taky pripada jako zhovadilost, ale neni su ja odbornik:P Citovat
marca Odesláno 23. září 2004 Autor Odesláno 23. září 2004 Tak dynamicke vyvazeni je uplne na ho... vibruje to porad Presel jsem na vylucovaci system do ktereho uz neminim tahat autorizovany servis, protoze oni jsou uplne mimo a nevedi co s tim. A ja potrebuju auto uzivat a ne ho mit tydny v servisu. Takze ted jsem zacal s tim vyvazenim u znameho v pneuservisu. Prvni zavazne zjisteni je, ze se kola po 2 dnech od vyvazeni rozhodila, prave predni o 5g a leve predni o 15g!!! Mam podezreni jestli se nahodou nehejbou gumy na discich. Udelal jsem cary proti ventilkum a uvidim. Napisu jak to pokracuje... [Editován dne 23/9/04 marca] Citovat
Bohumil Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Pneu na ráfcích se nehnou, to si můžeš být jistý. Možná, že to blbě vyvážili, nebo nějaký závažíčko ulítlo z kola. Pak je tu ještě možnost, že jsi někde vymetl díru a je deformovaný ráfek. V servisu to někdy ani nepoznají. Prdnou kolo na vyvažovačku, přiklopí kryt (bez toho se to neroztočí), ajeto. Citovat
lamancha Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Uzil jsem si s tim svoje a vzdal to, volant klepe akorat kdyz nemam zarazenou rychlost, nekde mezi 120 a 130 a to zase tak casto nebyva,kdyz je tam kvalt, tak je to v poho Citovat
marca Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 Ted o vikendu se budu snazit poradne projet auto a uvidime. Ale nevzdam to. U mesic stareho auta me to dost vadi. Urcite napisu, jak pokracuju Citovat
Bohumil Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 To jako hodláte jezdit s klepajícím se volantem a pak mít klouby na ruce jako kdyby jste dělali 10 let s motorovou pilou?:o:o Citovat
lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 skoro mam strach to napsat:bojimnasel jsem tady kram, kde prodavaji ty podlozky pod hlinikace, jsou ruznych velikosti, tloustky , prumeru, poctu der atd.Ted bojuji sam se sebou , jestli koupit, prezout predek na hlinikace a vyzkouset to, nebo cekat do jara. Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Tyhle podložky zvetšují rozchod kol. Jestli jdou použít jako vystřeďovací, aby vymezily vůli mezi dírou v ráfku a osazením na kotouči, to nevím. Citovat
lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 tloustka je napr. 3mm (ale taky 10-15mm), takze tim moc rozchod nezvetsi, spis me mate, ze asi prekryvaji i otvory v disku na kole i na naprave-samozrejme, ze v te podlozce jsou taky otvory, vnitrni otvor je ruzny podle typu auta, no nevim:bojim Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Zkus se s nima domluvit na otestování. Když to pomůže, tak proč ne?!? Citovat
lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 neni to problem domluvy - ale me lenosti to zkouset ted, nebo cekat na jaro, ted mam plechace - takze jsem bez vibraci Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Hele, domluv se na jaře, až se bude přezouvat, ale nesmíš na to do tá doby zapomenout.:D:D I když ty jsi ještě určitě rozumově v kondici.:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.