Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

wooody's clean peugeot aneb Low&Slow........ novej mazlik

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

myslíš??

nic proti tvé práci to nee ale já jen už jsem poučený z takových zavařování atd- io znak na kufru coupé jsem předělával asi na 3 verze a dopadlo to tak že jsem vyslolil 2200kč za nový raději.

Ale jen debatuju, možná to budeš mít super

Odesláno

právě že si to nedokážu nějak představit..... mno uvidí se ještě..... zahlazování, vaření kytování lakování se bude řešit až příští zimu

Odesláno

ja sem pro zavarit vsechno ..sam uz mam zavarenou kapotu a kdyz skoncis s plechama staci ti vzit pozinkem ve spreji

a pak uz jen brousis kity.. a tak jak to obrousis tak to bude vypadat...:aut je to jen v tvych rukach.a tve predstavivosti:blablabla

[upravil dne 24/1/10 tommas11]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Plně se ztotožňuji s názorem toma406, bez znaku to auto nebude kompletní. ;)

ale prdlajz:rokerja ho mam taky pryc:)mam ty znaky lva jinde,jen ne venku na kapotě:P

add. Zeptej se Creamse,ten ti na to neco poví:-D

Odesláno

ja mam zase znak do barvy a myslim si ze to vypada dobre, nechal jsem jenom ty chromovany casti... ale za me,kdyz se chces ubirat cestou kompletni prestavby i laku,tak bych to zahladil.....

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak dneska sem si přivezl podvozek...... uvažoval sem hodně nad tim že bych tam šoup zejtra alepoň předek, ale počkám až budou hotový kola........ foto zítra

p.s. kdyby se někomu válely doma nějaký nízkoprofilový 16ky za rozumnej peníz tak dejte vědět... 195/50 klasika...... jenom prozatím než budou peníze na ty 175/50...... bude krásný áčko juchů.......

p.s.s díky Martymu 777 za ochotu a všetko, bez něj by to nešlo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...