Mizlerek007 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 čau wooody... hele chtěl jsem se tě zeptat... při zatáčení na místě např. plnej do prava a pak do leva, praskaj ti pružiný ? je to zvuk jako by přeskakovali... koupil jsem stejnej podvozek co máš a tedd nevim jestli je to normální nebo jestli tam mám něco blbě... dík za odpověd Citovat
wooody Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 Já jsem tě ve středu potkal,jel jsi od Ústí n/L po Pražský směr Lovosice,nevim kolik bylo,tak okolo 15ti hodin (cca) a vedle byla nějaká slečna.Nemáš zvednutej předek? [upravil dne 22/1/11 15:12 309GT] jojo předek byl nahoře, byl sem s tim na stk Citovat
wooody Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 jinak jedna fotka z dneška Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 16/2/11 22:13 wooody] Citovat
wooody Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 no sem to vyšrouboval, je to skoro 9 cm od země:blicismajlik:blicismajlik Já teda nevím, ale s tímhle jet někde u nás po silnici s boulema, tak máš nárazník hned pryč. Sám sem jel jednou z restaurace, přejel jsem hrbol roztažený přes celou ulici, a slyšel jsem jak se mi lízo otřelo o zem, a to auto mám hodně zvednutý z výroby . Ale jestli je to u vás nějak lepší, tak je to OK a hlavně když se ti to líbí no moc lepší to u nás neni když sme skoro sousedi stačí se s tim naučit jezdit a sledovat silnici Citovat
Brian Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 dobre si to dava kamos!!! a co na stk prosel si? me to ceka v rijnu a nevim jestli jenom zvednout predek nebo hodit zpet origo tlumice? zedek si nechaval dole? Citovat
wooody Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 jj zadek sem nechal dole, předek vyšrouboval, stk v pohodě.... 400 v popelníku, pač tam bylo ještě pár drobností...... třeba jako chyběla kost stabilizátoru a svítil airbag atd ) podotýkám už je vše v pořádku.... Citovat
wooody Odesláno 18. únor 2011 Autor Odesláno 18. únor 2011 tak už mi přišly kolesa z leštění ještě to nechat nastříkat a můžou jít na auto Citovat
silvar Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 krasa ja nad tim taky uvazuju kdesis to nechal delat? Citovat
NAVY1 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 luxus fotka ako budeš striekat? nejaka farba či len číry lak? Citovat
Stráňa Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 vypadá to fakt skvělě, už se těšim až to bude na autě:potlesk Citovat
wooody Odesláno 19. únor 2011 Autor Odesláno 19. únor 2011 Navy: bude stříbrná, trošku světlejší než je teďko a na ten plnič se nekoukejte, to se obrousilo když se leštily, hodil je do stroje Stráňa: ani nevíš jak se těšim já Maro : dikes Citovat
pug306 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 tak ja si neviem oci vyocit!!!!!!! jedna z naj veci ake som na tomto forku videl proste nvm za kolko si tie disky kupoval....ale cil by som im pridal poriadne na cene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.