Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

wooody's clean peugeot aneb Low&Slow........ novej mazlik

Recommended Posts

Odesláno

čau wooody... hele chtěl jsem se tě zeptat... při zatáčení na místě např. plnej do prava a pak do leva, praskaj ti pružiný ? je to zvuk jako by přeskakovali... koupil jsem stejnej podvozek co máš a tedd nevim jestli je to normální nebo jestli tam mám něco blbě... dík za odpověd

• O 4 týdny později...
Odesláno
Já jsem tě ve středu potkal,jel jsi od Ústí n/L po Pražský směr Lovosice,nevim kolik bylo,tak okolo 15ti hodin (cca) a vedle byla nějaká slečna.Nemáš zvednutej předek?

[upravil dne 22/1/11 15:12 309GT]

jojo předek byl nahoře, byl sem s tim na stk :)

Odesláno
no sem to vyšrouboval, je to skoro 9 cm od země:bojim:blicismajlik:blicismajlik

Já teda nevím, ale s tímhle jet někde u nás po silnici s boulema, tak máš nárazník hned pryč. Sám sem jel jednou z restaurace, přejel jsem hrbol roztažený přes celou ulici, a slyšel jsem jak se mi lízo otřelo o zem, a to auto mám hodně zvednutý z výroby :). Ale jestli je to u vás nějak lepší, tak je to OK a hlavně když se ti to líbí :super

no moc lepší to u nás neni když sme skoro sousedi :) stačí se s tim naučit jezdit a sledovat silnici :)

Odesláno

dobre si to dava kamos!!! a co na stk prosel si? me to ceka v rijnu a nevim jestli jenom zvednout predek nebo hodit zpet origo tlumice? zedek si nechaval dole?

Odesláno

jj zadek sem nechal dole, předek vyšrouboval, stk v pohodě.... 400 v popelníku, pač tam bylo ještě pár drobností...... třeba jako chyběla kost stabilizátoru a svítil airbag atd :)) podotýkám už je vše v pořádku....

Odesláno

Navy: bude stříbrná, trošku světlejší než je teďko a na ten plnič se nekoukejte, to se obrousilo když se leštily, hodil je do stroje :)

Stráňa: ani nevíš jak se těšim já :)

Maro : dikes :)

Odesláno

tak ja si neviem oci vyocit!!!!!!!

jedna z naj veci ake som na tomto forku videl proste :super

nvm za kolko si tie disky kupoval....ale cil by som im pridal poriadne na cene :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...