Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtel jsem si koupit svicky na 406ku 1,8 16V a jediny, co rozumnyho jsem sehnal je sada Bosch +8 FR 7D+ za 320,-.Borec nic jinyho nemel (krome svicek, kde 1 stala pres 400,-!!!), tak jsem je vzal. No tak nevim, jestli jsem nemel jeste dal hledat neco drazsiho <-> lepsiho. Jake mate zkusenosti s typy svicek a je poznat zmena vyrobce / vymena svicek jako takova? Ja netusim..... :papa

Odesláno

Tak pokud je to na 16V 1,8 tak je to snad v poradku. Pazouti v servisu davaji taky Božky. K tomu typu ti ale neřeknu nic konkrétního. Jinak změna výrobce asi není moc poznat, hlavně se svíčky musí měnit pravidelně, není to zase tak velká položka.

Co vím svíčky se liší průměrem a délkou závitu a vzdáleností elektrod od sebe. U 405 se tuším liší předepsaná vzdálenost elektrod mezi 8V a 16V motory. Pak ješte z čeho ty elektrody jsou. Ja kupuju stříbrné ty mají být na větší teploty a nejsou o moc dražší, ale víc jak 100,-Kč za kus bych asi nedal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...