Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,sehnal jsem trochu pobouchanej přední nárazník na 309GTi(4xotvor).už je opravenej,ale ty gumové \"spojlery\"pod nárazníkem to už nerozchodí a bez nich je to auto hrozně opticky vysoké.nevíte někdo,co bych tam mohl dát?na 309 toho moc k sehnání není...:(.Má někdo zkušenosti,co by tam mohlo pasovat?

Odesláno
Napsán autorem Honza

Jde napasovat cokoliv kamkoliv. Jestli se jedná jen o takovou gumovou lištu, tak zkus ze Seat Ibiza (rok plus minus 95).

Honzo, už máš tu kárku hotovou? Předělával jsi nakonec ten prdelní spojler? Rád bych to někde viděl, páč to bude asi \"rychta,\" to Tvé přibližovadlo ... :papa

Odesláno

No ona to zas až taková rychta zas není. Má to pořád nějaký mouchy a neni čas něco dodělávat. Pořád se hrabu v cizejch autech a moje pořád nic. K tomu mi to už stihnul pokřtít jeden duchodce u Kauflandu košíkem do zadního blatníku a před měsícem stojim na křižovatce a něměc co stojí přede mnou tam hodí zpátečku, plnej knedlík a je z toho prasklej přední nárazník a maska na sračku. Co dodat. Nějak nemách chu? to ani dodělávat. Jinak par fotek najdeš na www.tuningclubliberec.com v sekci garage.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...