milhaus Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 Zdarec,sehnal jsem trochu pobouchanej přední nárazník na 309GTi(4xotvor).už je opravenej,ale ty gumové \"spojlery\"pod nárazníkem to už nerozchodí a bez nich je to auto hrozně opticky vysoké.nevíte někdo,co bych tam mohl dát?na 309 toho moc k sehnání není....Má někdo zkušenosti,co by tam mohlo pasovat? Citovat
Honza Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Jde napasovat cokoliv kamkoliv. Jestli se jedná jen o takovou gumovou lištu, tak zkus ze Seat Ibiza (rok plus minus 95). Citovat
Luger Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem Honza Jde napasovat cokoliv kamkoliv. Jestli se jedná jen o takovou gumovou lištu, tak zkus ze Seat Ibiza (rok plus minus 95). Honzo, už máš tu kárku hotovou? Předělával jsi nakonec ten prdelní spojler? Rád bych to někde viděl, páč to bude asi \"rychta,\" to Tvé přibližovadlo ... Citovat
Honza Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 No ona to zas až taková rychta zas není. Má to pořád nějaký mouchy a neni čas něco dodělávat. Pořád se hrabu v cizejch autech a moje pořád nic. K tomu mi to už stihnul pokřtít jeden duchodce u Kauflandu košíkem do zadního blatníku a před měsícem stojim na křižovatce a něměc co stojí přede mnou tam hodí zpátečku, plnej knedlík a je z toho prasklej přední nárazník a maska na sračku. Co dodat. Nějak nemách chu? to ani dodělávat. Jinak par fotek najdeš na www.tuningclubliberec.com v sekci garage. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.