jofo Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 No proste tie nase auta maju svoj zivot a obcas nam to daju pocitit. Citovat
Budhas Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: VOVKA Původně zaslal: Budhas Já než bych začal měnit baterku, tak bych ji prvně změřil...u mě měla 6 V, takže byla jasně mrtvá...pokud ta tvoje bude mít tak 12 - 13 V, tak to tou baterkou nebude, protože je nabitá...popřípadě změř dobíjení, jestli na ni neco jde...Pokud bude mrtvá, tak oddělej pravej tapecír v kufru a v podleze je ta bat...ale to asi víš...napoj na svorky nabíječku a pust ji...pak začni odmontovávat kontakty, hlavně dej poror, až odendáš kontakty, tak hlavně dej pozor, ať se ti plus kontakt nedotkne někde kostry aby ti to nešluslo...opatrně vyndej starou baterii a vlož novou..(je tam 12V 40Ah) a postupuj opačně...po utažení svorek vypni nabíječku a odpoj...nejlépe dělat ve dvou s nějakou \"držkou\" která pro jistotu podrží odpojené kontakty.... [upravil dne 30/12/09 Budhas] DIKY. neviš jestli tam vejde silnejši baterka? Třeba 44,55? Vejde, je to yslím stejnej rozměr...jen vyšší kapacita...Ale nejsem si jist, jestli to není zbytečný...ten altím už tak toho má dost na tahnutí.. Citovat
VOVKA Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 jestli to není zbytečný...ten altím už tak toho má dost na tahnutí.. možna že maš pravdu ohledne ovladače:jsem neco našel na Peugeot.ru a na Peugeot.by - jdu to skusit,jestli to bude učinny tak napišu sem. Citovat
VOVKA Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 bylo to jen špatnou baterkou v ovladači. dal jsem tam novou (včera) ale asi dlouho ležala v krame tak taky byla KO. hlavne že problem je vyřešeny:roker. všem dekuji za rady. Citovat
jofo Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 No super. Takze problem vyrieseny. Citovat
D600 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 zdravim , mam rovnaky problem z dialkou , nevedeli by ste mi niekto prosim poradit? P607.2.2hdi,2001rv , prestala mi fungovat dialka , baterie vymenene , dual bateriu auto nema . Kody z dialky boli zapisane diagnostikou do auta , ale nejede to . Neviete nahodou kde sa nachadza primac dialky ? Udajne niekde pod zadnym tapacirom , ale nic takoveho som tam nenasiel . Dakujem za pripadne reakcie ps. dialka fungovala pokial sa auto cele neodstrojilo pred par lety na celolak , pak uz nejela . Jsem v situacii ze zacal haprovat taky zamek , myslim mechanicky tak bych rad rozchodil po tech letech dalku [upravil dne 28/3/10 D600] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.