Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes rano přijdu do garaže a auto (607 r.v.02 2.0HDI) je odemčene :o(včera jsem zamykal dalkačem),tak jsem skusil ho zase zamknout a vono NIC, ani nebliklo,tak jsem vymenil baterku v d.ovladače a zase NIC,. Utikal jsem domu pro druhej ovladač a ...zase NIC. Tak jsem skusil nastartovat a - bez problemu mi to chytlo (i s druhym kličkem taky).

Jestli to nekdo zna cim to muže bejt:myslim? Dekuji za každou radu. :papa

Odesláno

a ješte chci se zeptat - jestli odpojim založnou baterii,tak pak stači jen zapojit a všecko mi bude fungovat a nebo se mi ztraci kody,jako třeba na radio atd.(jestli me chapeš)

Odesláno

Mně jednou 607 taky nechtěla zamknout. Zamkl jsem a auto se okamžitě znovu odemklo, jako by nebyly zavřený dveře (ale byly). Nechal jsem ji půl hodinky trucovat a už nikdy se mi to nestalo :) Záložní baterii nemám, ale mám podezření, jestli už ta hlavní nebude slabší..

Odesláno

Já myslím, že ta sekundární baterie by to sama neodemkla, pokud by byla špatná...já ji měl špatnou a zamkla a zůstalo to zamčený jen to po pár minutách už nešlo odemknout dálkovým...A pokud jde o její výměnu, tak jsem ji měnil přes nabíječku, takže jsem to nechal pod nepětím, aby se nic nestalo a neztratilo...:D

Odesláno
Původně zaslal: Budhas

Já myslím, že ta sekundární baterie by to sama neodemkla, pokud by byla špatná...já ji měl špatnou a zamkla a zůstalo to zamčený jen to po pár minutách už nešlo odemknout dálkovým...A pokud jde o její výměnu, tak jsem ji měnil přes nabíječku, takže jsem to nechal pod nepětím, aby se nic nestalo a neztratilo...:D

Prosim o radu. Jak jsi to udelal:myslim,je tam přistup na houby:blicismajlik.

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Budhas: Ono nejde o to, že by na to už neměla sílu, ale když je slabá, tak prostě celý auto blbne a dělá si, co chce.

To já vím, měl jsem ji špatnou a házelo mi to i různé chyby třeba ESP ASR a tak...ale když neměla sílu po pár minutách odemknout na dálku, tak se mi nezdá, že by sama odemkla celý auto....ale třeba se pletu..

Odesláno

Kdo ví :) Ale třeba na Hyundai klubu se řešilo, že se občas Sonaty samy odemykaly. Lidi psali, že si při odchodu oveřili, že je auto zamčené, ale při příchodu bylo odemčené :) Už si nepamatuju, jak to řešili.

Odesláno

Zmeraj tu bateriu a uvidime potom. Ono neviem ci to nefunguje tak ze prijimac dialkoveho a ostatne take male serepeticky su napajane z tej malej baterie a ked sa zobudi dialkovym bsi box tak pripne tu bukovu bateriu a ta odomyka dvere. Nie som si isty. A ked zamknes klucom tak dvere sa zamknu alebo co?

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Zmeraj tu bateriu a uvidime potom. Ono neviem ci to nefunguje tak ze prijimac dialkoveho a ostatne take male serepeticky su napajane z tej malej baterie a ked sa zobudi dialkovym bsi box tak pripne tu bukovu bateriu a ta odomyka dvere. Nie som si isty. A ked zamknes klucom tak dvere sa zamknu alebo co?

kličem zamykam a odemykam v pohode: central funguje jak ma.

Odesláno

Původně zaslal: shwaara

Budhas: Ono nejde o to, že by na to už neměla sílu, ale když je slabá, tak prostě celý auto blbne a dělá si, co chce.

To já vím, měl jsem ji špatnou a házelo mi to i různé chyby třeba ESP ASR a tak...ale když neměla sílu po pár minutách odemknout na dálku, tak se mi nezdá, že by sama odemkla celý auto....ale třeba se pletu..

mne žadnou chybu nehlasi,jen ta dalka zlobi

Odesláno

Já než bych začal měnit baterku, tak bych ji prvně změřil...u mě měla 6 V, takže byla jasně mrtvá...pokud ta tvoje bude mít tak 12 - 13 V, tak to tou baterkou nebude, protože je nabitá...popřípadě změř dobíjení, jestli na ni neco jde...Pokud bude mrtvá, tak oddělej pravej tapecír v kufru a v podleze je ta bat...ale to asi víš...napoj na svorky nabíječku a pust ji...pak začni odmontovávat kontakty, hlavně dej poror, až odendáš kontakty, tak hlavně dej pozor, ať se ti plus kontakt nedotkne někde kostry aby ti to nešluslo...opatrně vyndej starou baterii a vlož novou..(je tam 12V 40Ah) a postupuj opačně...po utažení svorek vypni nabíječku a odpoj...nejlépe dělat ve dvou s nějakou \"držkou\" která pro jistotu podrží odpojené kontakty....

[upravil dne 30/12/09 Budhas]

Odesláno

Já než bych začal měnit baterku, tak bych ji prvně změřil...u mě měla 6 V, takže byla jasně mrtvá...pokud ta tvoje bude mít tak 12 - 13 V, tak to tou baterkou nebude, protože je nabitá...popřípadě změř dobíjení, jestli na ni neco jde...Pokud bude mrtvá, tak oddělej pravej tapecír v kufru a v podleze je ta bat...ale to asi víš...napoj na svorky nabíječku a pust ji...pak začni odmontovávat kontakty, hlavně dej poror, až odendáš kontakty, tak hlavně dej pozor, ať se ti plus kontakt nedotkne někde kostry aby ti to nešluslo...opatrně vyndej starou baterii a vlož novou..(je tam 12V 40Ah) a postupuj opačně...po utažení svorek vypni nabíječku a odpoj...nejlépe dělat ve dvou s nějakou \"držkou\" která pro jistotu podrží odpojené kontakty....

[upravil dne 30/12/09 Budhas]

DIKY. neviš jestli tam vejde silnejši baterka? Třeba 44,55?

Odesláno

mne sa to par-krat stalo, ze auto nereagovalo na dialkove odomknutie, resp. zamknutie, v takom pripade treba odomknut klucom. Zaloznu bateriu nemam, velka je v pohode, takze to bude skor taka nejaka vrtocha 607, kedze sa to stane veeelmi zriedkavo tak to vobec neriesim (tak isto ako ze 5x do roka sa mi nedklopi lave spatne zrkatko...), jednoducho to beriem tak, ze moj milacik ma zly den :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...