Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sencor nie nie nieeeeeeee, kamos kupil sencor SCD 8324DR a uz je 2x v servise, odchadza mu lava strana ale ked pusti FM tak to hra, ale ked CD, MP3, DVD tak hra len prava strana, ;) vravel som mu ze sencor nieeeee

Odesláno

Sencor v ziadnom pripade nekupuj.Ja som mal tiez jeden CD nechce prehravat,USB vynechava skladby.Tlacitka nereagovali,nedalo sa vypinat.Dal som ho do servisu kde menili vraj PCB a nakoniec som zistil ze sa tak nestalo pretoze plomba a šrouby bolo neporusene.Takze servis tiež nič moc.Sencor nekupuj!!!

Odesláno

Já sencor měl, byl k nemu napojeny sub a vykone repro a s usb ani kartou ani CD jsem nemel problem.

Myslim ze za tu cenu je to dobra kvalita....

Tento model ma ted v passatu kamos 3 mesice a je nad miru spokojen jak s vybavou tak kvalitou, je to vec nazoru.

Je totiz hodne modelu Sencor, a jejich cena se nerovna snad ani plne nadrzi auta, tam bych pochyboval, ale tento model si myslim ze je kvalitni.

[upravil dne 30.12.2009 ThorR]

Odesláno

Taky za sebe říkám Sencor nebrat, osobně s tím zkušenosti nemám, ale co jsem vypozoroval u známých tak žádný z přístrojů nepřežil záruční dobu. Co se týče zpracování např. autorádií to je opravdu hrůza.

Odesláno

Tak ja sem mnel dve autoradia sencor.. .a jedno obic CD a druhy mp3/usb a no problem... mnel sem je asi rok bo dva a bez jedineho problemu. To ze byl vadnej nejaky ten model neznamena ze jsou vadny vsechny... to by uz davno skrachovala firma.. ale kvalita oproti treba pioneeru co mam ted nesrovnatelna.

Odesláno

mám sencor 2.rokem a byl dvakrát v záruce,bluetooth handsfree samozřejmě nefunguje i když to bylo hlavní věc proč jsem ho kupoval ale hraje....zbytek svého krátkého života odkroutí a pak tolik šetřivej nebudu.člověk myslí jak ušetří ale akorát ho to pak nasere.....sencor nebrat

Odesláno

Přesně tak, v konečném součtu nakonec utratíš víc, než kdybys do té věci poprvé pořádně zainvestoval, přičemž problémy vzhledem k ušetřeným penězům za to rozhodně nestojí. Říkám to furt. :roll

[upravil dne 1/1/10 peugeot09]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Přesně tak, v konečném součtu nakonec utratíš víc, než kdybys do té věci poprvé pořádně zainvestoval, přičemž problémy vzhledem k ušetřeným penězům za to rozhodně nestojí. Říkám to furt. :roll

[upravil dne 1/1/10 peugeot09]

Souhlas :super

Odesláno

sencor jsem měl v rencku a šlo to,ale raději by jsem připlatil a koupil to co se dělá do 307 2din je to někde u dotazu na rádio do 207.Pokud najdu vložím odkaz stojí sice asi 12tis,ale jde tam i páčka,konektory jsou prý stejné atd...

Odesláno

S tou kvalitou taky zalezi na kategorii do ktere radio spada. Sam jsem mel jedno z nejlevnejsich od sencoru a stejne tak kamarad. Dva ruzne typy ale oba staly za prd. Myslim si vsak, ze kvalita by se s rostouci cenou mela zvysovat a ze za 10 tacu by to radio mohlo neco vydrzet. Nicmene porad tady plati pravidlo \"Laceny, dvakrat placeny\" aneb nejsme tak bohati aby jsme si kupovali levne veci.

Odesláno

jo tohle je pravda..tak bohatej já teda zrovna nejsem:-)někdy v blízké době budu kupovat dvd s ekterním LCD a taky budu muset asi pečlivě vybírat a nebrat to co se bude líbit peněžence na první pohled:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...