bombarderik Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Ahojte, stalo sa uz niekomu ze mu vyfrkoval olej s pod vika ventilov alebo to volaju ties kryt hlavy valcov. Mam od oleja zasvineny cely rozdelovac a vyfrkuje az tak ze mi kvapka s pod auta. Je tam jedno tesnenie ale to asi tam nestaci. Rozmyslal som o nejakom tesniacom tmely na motory ze by som ho naniesol este na to tesnenie. Stalo sa toto uz niekomu ? Typ auta je v popise. Diki Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 budeš mít ucpané hadice odfuku (nebo ledem ucpané)--pod ventildeklem tlak není,stačí jen origo těsnění Citovat
bombarderik Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Ale ono to v malom mnozstve robilo aj v lete. Citovat
bombarderik Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Oni idu 4 od nalievacieho hrdla oleja. Dve idu dole do motoru jedna ide tusim na sacie potrubie vzduchu a ta stvrta zatial neviem. V jedne s tych dvoch je taky sajrajt na okraji je to take bledohnede. Citovat
Benžík Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Máš na měrce a na víku na dolejvání ten bílej sajrat? To je vlhkost v oleji. Voda v chlazení neubejvá? Jak je starej olej? Mě to taky dělalo v 309 1,9 80kw a nakonec to bylo těsnění pod hlavou-voda v oleji. Ale pokud je olej starej tak v něm může být vlhkost i když je těsnění ok. Citovat
bombarderik Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Tesnenie pod hlavou menene asi pred rokom. Voda sa uz od tedy nestraca. Olej meneni asi pred 1 a pol rokom. Ano aj na veku je ten bledohnedy sajrajt. Citovat
jojtik Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 bombarderik No ja som menil tesnenie pod hlavou spolu s tesnenim veka ventilov. Mal som tiez problem, to tesnenie veka presakovalo. Skus ho este kapanek dotiahnut (na tie sroby navrchu je predpisany slaby moment). Nieco som sa docital, ze s tymito tesneniami je dost problem a mnohe presakuju. Treba dat co najhrubsie (pre dany typ) alebo najlepsie origo. Mam nejake Asuka (ci tak nejak) a trochu presakuje po prajoch, no neriesim to. Predchadzajuce presakovalo po celej ploche. Najlepsie ked ti napise niekto s rovnakou motorizaciou ako je spokojny s tou ci onou znackou. Citovat
bombarderik Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 To tesnenie je praveze este ako nove len nedolieha poridne vsade a tak presakuje za to som myslel ze tam dat tmel na motory. Citovat
jojtik Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Mne to tesnenie presakovalo tiez hned po vymene (nove). Vsak to ti hovorim, ze nie je tesnenie ako tesnenie. Original som tam mal 10 rokov a ani kvapka a bolo popraskane ako pokozka 100-rocnej babicky. Citovat
bombarderik Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Diki za rady, mrknem sa na to tesnenie po shopoch. Citovat
Benžík Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Vyměň olej, má se měnit po roce, ikdyž najedeš málo km. Před výměnou to chce mít zahřátý motor. Citovat
jojtik Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Najistejsie by si mal original alebo keby ti napisal niekto s rovnakym motorom a rocnikom, ze mu nepresakuje. Vymenis to aj pred domom. Treba iba poriadne vycistit dosadacie plochy. Edit: Viskozita a staři oleja ma na presakovanie minimalny vplyv. [upravil dne 29.12.2009 jojtik] Citovat
bombarderik Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Tak som bol dneska obehat predsa obchody a v peugeote ho mali len na objednavku za 34 evri tak som skocil do autokelly a tam ho mali tak som ho porovnal so starym a to stare bolo uz zatlacene oproti novemu tak som ho vzal. Dnes ho nahodim a uvidim este precistim pre istotu hadicky. Diki vsetkym za pomoc. Citovat
samot0506 Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Zdar měl jsem ten samej problém u golfa koupil jsem levný těsnění bylo takový tvrdší a prosakoval mi olej pak mi známej sehnal jiný o hodně měkší jakoby s přísadou silikonu ted dělaj i gumičky do stěračů dříve tvrdé a ted jsou měkčený tak asi takovej je to rozdíl.No prostě jsem ho vyměnil za tohle měkčí a vše je OK:super Citovat
bombarderik Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 Presne to mam ako keby tam bol silikon. Mam problem z jeho nasadenim. Nedrzi v drazke lebo je mekke a pruzne a tym padom mi vzdy odpadne ked chcem nasadit kryt a vzdy to niekde netesni. Nepoznate nejaku fintu ako sa s tym popasovat? Citovat
pastorek Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Jedna finta je nalepiť ho na vazelínu. Ja používam silikónový tmel. Citovat
bombarderik Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Diki pastorek. Skusil som ho nalepit na silikonovy tmel a pomohlo. Ostalo prilepene na tom kryte tak som ho mohol pekne zalozit. Zatial som skusil motor len na chvilku ale nin nefrkalo. Tak hadam uz sadlo dobre. Citovat
Tantor-BN Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 aj mne to tečie od vika ventilov chcem sa spitať tuto ste spominali cca 30 eur ja som našiel za cca 3 http://www.e-cat.cz/c-1088_22058_199144_590703_590707_3996957_3996958/peugeot/306-hatchback-3-5dv-7a-7c-n3-n5-05-93-08-00/1-9-dt-1905ccm-66kw-90hp-05-93-05-01/motor/tesneni/hlava-valcu/viko-ventilu-nalevaci-hrdlo.html oplati sa kupiť to za 30 eur ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.