hak48 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Zdravím všechny, prosím Vás mám takový problém,asi měsic jsem nejezdil a teď to nemůžu natočit, poslední jízda byla zcela v pořádku když jsem přijel tak jsem zaparkoval a je fakt že jsem v autě nebyl minimálně 14 dnů,pak přišly ty mrazy tak se mi nikam nechtělo,ale teď to nemůžu natočit.Motor točí jak divý ale nic,už jsem přemýšlel že to hodím na lano a skusím to roztáhnout,ale nejsem si jist jestli se tomu nic nestane,myslím rozvody atd.poraďte prosím co stím. díky moc všem za radu [upravil dne 29/12/09 hak48] Citovat
Fr3sh Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 zhavicky? Zamrzla nafta nekde?... Citovat
hak48 Odesláno 29. prosinec 2009 Autor Odesláno 29. prosinec 2009 Díky,ale zapoměl jsem napsat že to je benzín,ale i tak díky Citovat
Fr3sh Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 aha, me taky nenapadlo ze to muze byt benzin Citovat
Smarty Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Určitě neroztahovat. Nejlépe asi navštívit nějaký servis.Ale zkusím jen naznačit základ. Mrknul bych jestli nemá v motorovém prostoru nárazovku.U tlumiče gumový spínač. Ale stávalo se že když to déle stálo zlobilo čerpadlo v nádrži.Když se pouze zapne klíček,mělo by být slyšet jak natlačí benzin. [upravil dne 5/1/10 Smarty] Citovat
hak48 Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Díky za radu, naštěstí jsem to netahal,asi bude lepší to dát do servisu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Dovodov moze byt viac. Asi najlahsie, ako to zistis doma sam, je skusit nastartovat,a pak vyndat svicky ... Pozres se, jestli sou mokre, nebo suche ... Pokud sou suche, netece palivo, pokud mokre, tak nehadzes jiskru ... Tj budes vedet, kam skorej kouknout ... Jinak i v benzinu muze byt klidne voda, a ta mohla zmrznout ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.