Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jj dostanes to v krabici a poskladas si to doma, neco jako ikea :D motor a podvozek je z favoritu a fabrika je nekde kde byl sraz bo si to pamatuju ze byla okolo spanilka ale kde to bylo uz nevim tusim nekde na severu čech a nazev toho auta je , je , je snad na K . fakt nevim nebo si to s necim pletu

Odesláno

no neviem ci nemyslis ten vas kaipan ten ma z favoriti motor :) to na fotke je k1 attack zo zaciatku z motorom z hondy okolo 220 koni. potom sa tam davali vykonnejsie. viezol som sa na tom a dobre mi krk poohybalo

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jj dostanes to v krabici a poskladas si to doma, neco jako ikea :D motor a podvozek je z favoritu a fabrika je nekde kde byl sraz bo si to pamatuju ze byla okolo spanilka ale kde to bylo uz nevim tusim nekde na severu čech a nazev toho auta je , je , je snad na K . fakt nevim nebo si to s necim pletu

Pe.Tr : Bola to diplomová práca nejakého vysokoškoláka, potom sa do toho zamotal nejaký Dick Kvetňanský (staval v USA laminátove repliki ferrari a lamdorghini) a chalani sa na tom PEKNE nabalili. Nedávno o nich a K1 dávali na Markíze reportáž. Pozri si napr. www.k-1attack.com

[upravil dne 11/5/10 NAVY1]

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

no neviem ci nemyslis ten vas kaipan ten ma z favoriti motor :) to na fotke je k1 attack zo zaciatku z motorom z hondy okolo 220 koni. potom sa tam davali vykonnejsie. viezol som sa na tom a dobre mi krk poohybalo

Teď jsem se na ten Kaipan díval a dělají se většinou 1.4 z Fobie, ale nejsilnější je verze Kaipan 57 s motorem 1.8T.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...