poldy Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 v jakej krajine to moze byt fotene? full Citovat
poldy Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 hadam to tu nebolo, alebo v nesvkuse ... full [upravil dne 25/4/13 10:04 od poldy] Citovat
odee Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Ty fotky tech Výronů o KOníkseggggggů budou z emirátů stačí na netu mrknout videa z těch ulic tam...v koloně 5 aut a když se poťukají, je tam škoda za desítky mega. Borec, kterej tam vystoupí z nový M5 je tam za blbečka a chudáka, co nemá na auto:D OOOO země zaslíbená. Doufám, že mi jednou na dvorku taky vytriskne jeden černej gejzírek a bude vystaráno:D Citovat
pipistrel Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 podla tych ulic a znaciek by som to predsa tipoval na monako Citovat
janny Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Síce to nieje v kategórii výronu ale tohto drobčeka som objavil v jednej garáži v mestečku Trevizo cez výkend. síce zaprašné ale vo vynikajúcom stave. A dlhé ako 2 moje 206 Citovat
odee Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Masakr krasavec, škoda, že bylo tak zaprášený, to asi pak nemělo smysl čekat na majitele a zkusit žadonit aby Tě povozil... Citovat
poldy Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 ano ten cierny aston je v monacu, uz som aj pozeral ceny hotelov na leto (pozreme sa kam nepojdeme) ten vyron a konig(neviemco) som dal len koli peknym farbam celej fotky [upravil dne 25/4/13 17:20 od poldy] Citovat
janny Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Masakr krasavec, škoda, že bylo tak zaprášený, to asi pak nemělo smysl čekat na majitele a zkusit žadonit aby Tě povozil... no podla toho ako bolo zaprášené tam stalo asi od minulého leta. a to by som sa asi dlho načakal inač na tej foto je to zle vidno ale malo parádny držiak na poznávaciu značku s nápisom \" IT´S RED, IT´S FAST AND IT´S MINE\". Citovat
odee Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Tak takovej bych chtěl taky;) Jen by tam mohlo být It´s silver, It´s BIG and It´s mine! Citovat
Tomazy Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 v jakej krajine to moze byt fotene? To su urcite kulisy, postavene na hranici medzi SK-CZ v Hornom Dolnom aj ten Veyron parkuje pred Krcmou u Ďura Citovat
Moral3z Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 za mě nic moc udělanej virtual... ale na živo by to bylo pěkný auto Citovat
Tomazy Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 skoda presla slusnym progresom, az na tu cirkusansku farbu Citovat
.mycTD Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ty fotky tech Výronů o KOníkseggggggů budou z emirátů stačí na netu mrknout videa z těch ulic tam... fotka je z parize (av. montaigne) rapid je cajk. a co se musi nechat, ze vytvorit z jednoho modelu hromadu edic zmenou lakovani skodovka umi, viz treba fabia monte carlo. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 nevím mne nějak nepasuje ,ale každý má jiný vkus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.