Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jj, pokud má průměr 3mm, pak je 10A opravdu adekvátních, počítal jsem s mnohem menším průřezem, ale 5 či 7,5A pojistka v tomhle případě taky splní svůj účel dokonale, přečemž reakční doba v případě nějakého průseru bude mnohem kratší... :super

[upravil dne 29/12/09 peugeot09]

Odesláno

Jestli se nepletu, tak by měla mít červenou barvu, ale těch tam bude spousta. Ideální by byl multimetr, nastavit na test vodivosti, chytnout vodič jedním šlajchem a druhým postupně propípávat pojistky. Je to nejjednodušší a nejrychlejší řešení. :myslim

Odesláno

Originál radio ve 306ce by mělo mít pojistky F8, F11, F25 (pojistková skříňka vlevo dole pod volantem). Pokud to bylo zapojeno místo origa, mohla by to být některá z nich.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Chlapi prosím poraďte mi - (a nesmejte sa mi - ja viem, že tento problém bude pôsobiť ako keby ho písala blondínka - ale ja už fakt neviem - čo by som mala ešte vyskúšať urobiť) v 206 mam originál rádio, ktoré ešte včera hralo a dnes nehrá a neviem prečo - na displeji je všetko zobrazené normálne - naladená stanica - zobrazuje sa mi keď skúšam zvuk pridávať, uberať, keď prepínam stanice, ladím stanice - displej zobrazuje všetko normálne ako keby rádio hralo - ale z reproduktorov ani zvuk (ani šum) - nič ....

Odesláno

Musí se vyndat, nebo aspoň vysunout radio a zezadu jsou konektory. Většinou jsou v čelním panelu rádia malé dírky, do kterých se strčí něco odpovídajícího průměru (třeba hřebík) a rádio se vytáhne ven. Dělat to při vypnutém zapalování a radiu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...