Qcko Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Origo to plastove tlacidlo do klucika stoji 7 eur:super Citovat
martin6718 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 7€ za taku somarinu to su ceny.:oOstanem radšej pri manualnom odomykaní Takže keby som vonku pri aute stlačil to tlačitko, tak sa mi odomkne auto ked som to pochopil správne. A tie tri konektory značia že motorček môže byť riadiaci?Napríklad keby som ho dal do predných dverí tak ked otočím klučom da impulz, aby sa otvorili aj zadné? Citovat
pastorek Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Správne. \"Riadiaci\" motorček predných dverí má 5 kontaktov a zadný \"sledovací\" na dva konektory. Celá zostava je ešte doplnená o riadiacu jednotku ktorá na základe prepnutia predného motorčeka dá inpulz ( cca 1,5 sekundy) na všetky motorčeky. Citovat
martin6718 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: pastorek Správne. \"Riadiaci\" motorček predných dverí má 5 kontaktov a zadný \"sledovací\" na dva konektory. Celá zostava je ešte doplnená o riadiacu jednotku ktorá na základe prepnutia predného motorčeka dá inpulz ( cca 1,5 sekundy) na všetky motorčeky. Ďakujem za informácie. Citovat
martin6718 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 dnes som rozobral ten zadný zámok (riadna babračka) ale podarilo sa.Blbne motorček tak som to zmontoval bez motorčeka a dvere teraz dosť dobre pracuju.Premazal a vyčistil som zámok + kľučku a uplne ľahko sa otvaraju dvere z vonku, alebo z vnútra.Teraz zháňam novy motorček, neviete kolko stojí nový? Napojil som motorček na bateriu a asi 3x som odomkol a zamkol a na 4x ho zaseklo.Tak som ho z rukou uvolnil (akoby bol vo vnútri nejaký ozubený prevod či čo a ten sa blokol, lebo po zaseknutí v ňom dosť vrčí ked to vyťahujem, alebo zaťahujem).Po uvolnení opäť pár krat to išlo a potom sa zase sekol. Rozoberal už niekto ten motorček, že čo je vo vnútri? Niekedy ho musím rozobrať, ale pochybujem že sa bude dať opraviť. Ked niekto chce, tak mu urobím video ako to blbne. Citovat
pastorek Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Ten motorček som už rozoberal. Je tam motorček s ozubeným prevodom ktorý otáča tyčku s dvojchodým závitom. Po závite sa potom pohybuje to tiahlo čo trčí von. Napadlo ma že raz som tak opravoval motorček ktorý temer nechodil iba vrčal. Tesne pred vyhodením som si všimol že je trochu rozlepený. Po stiahnutí skrutkami makal ako za mlada. Proste deklík nedržal a pod námahou prevodu sa pootvoril čím spôsobil že zuby preskakovali. Celkom sa otváral cca 2 mm a stačilo to. Skús ten tvoj pozrieť či nemá podobný roblém. Citovat
martin6718 Odesláno 18. leden 2010 Autor Odesláno 18. leden 2010 paráda:) skúsim to rozobrať, vyzerá byť pevne zlepený a v strede sú dve diery.Vo vnútri tých dier to vyzerá ako znitované. Citovat
pastorek Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Keby bol zlý a nezohnal by si druhý tak dá sa nahradiť i iným. Napríklad Autron alebo Jablotron. Dajú sa kúpiť nové cca za 10 - 15 €. Rozdiel je iba v tvare a konektoroch. Na P 309 mi pasovali i upevňovacie dierky a očko tiahla. Na obrázku je sada na Favorit ale dajú sa kúpiť i samotné. [upravil dne 19/1/10 pastorek] Citovat
martin6718 Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Cena je výborná, myslel som že to vyjde omnoho drahšie.Keď neopravím a nezoženiem zo 405 tak určite sa poobzerám po týchto na obrázku.Chcem aby všetky dvere išli ako majú. Dnes som sa bol previesť a začal vrčať už aj druhý zadný motorček:(, ale zatial funguje. Určite dlho nevydrží pri takom vrčiacom zvuku. Citovat
martin6718 Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 po rozobratí som zistil, že ta spojka čo spája prevod tiahla a prevod k motorčeku sa sem tam zasekne.Skúšal som to na druhej baterke mimo auta a pár krát to išlo dobre a potom zase seklo (motorček som mal oddeklovaný).Naolejoval som tú spojku (neviem či som dobre spravil, ale nemám čo stratiť) a trochu sa to zlepšilo. Napojil som motorček v aute na káble mimo zámku.A zamykal/odomykal som a mám pocit že teraz riadiaca jednotka tam púšťa dlho elektrinu.Lebo motorček už zamyká a odomyká, ale motorček sa točí po odomknutí asi ešte 3s.A to je dosť dlho.Mohol to spôsobiť olej? Zajtra to nahodím ku zámku a poskladám dokopy.Uvidím čo to spraví.:) Citovat
misacekk Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 zdravím mám dotázek jestli máte někdo zkušenosti přidělávání dálkového ovládání na peugeot 405 centrál tam je z výroby ale blbne mi to diodový ovládání tak bych to chtěl předělat na todle šlo by to nebo ne ?? díky za rady http://www.levnyalarm.cz/shop/?p=productsMore&iProduct=55&sName=CZ-100 Citovat
pastorek Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Šlo by to. Nedávno to tu niekto riešil tuším na 206ku. Citovat
misacekk Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 jj mě dě o to abych to nekoupil třeba a pak mi to nešlo Citovat
martin6718 Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Keby som zohnal nový klúč infra funkčný z druhého auta, čo ešte potrebujem vymeniť na mojom aute aby to fungovalo?Príjímač v streche, a tiež RJ centrálu z toho druhého auta?Alebo stačí iba ten prijímač v streche? Druhé auto je tiež 405. Môj kľúč je v dezolátnom stave.Chýba mu veľa súčiastok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.