Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu,dnes jsem si pořídil výše uvedený model mda,ale nemůžu nikde najít nastavení nebo změnu jazyka,mám tam nastavenou angličtinu a to je na prdlačku,kdyby někdo věděl budu rád a kdyby tam Čj nebylo dá se někde stáhnout?Sunnysoft to má prý zdarma,ale nevím kde ani jak.

[upravil dne 28/12/09 Michael coupé]

Odesláno

bobe tak jestli tam mas wm6 tak to je upo jednoduchy.. najdi si nejakpou ceskou ROM a flaschni si to... popriapde muze mit i t-debile nebo jiny operato vlastni upravenou ceskou rom.

nasekl sem totok zkus jeslti tam neni cz, mnel by to by update pro rom.. mozna by tam, sla prehrat CZ. zalezi co ti to dovoli stahnou, update nebo celou rom.

http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=88&cat=2&dl_id=25

Popripdae by se tam mohla flaschnout jina ceska rom, treba pro pro jiny touch, ale to bys musel zacit nekdo rozebirat, bud xda forum, nebo smartmania nebo jiny fora tomuto podobna.

Priznam se vic bych ti poradil, ale do Windows Mobile uz nedelam rok, takze uz ani nevim co jak... ted sem se udrzel u Androidu.

Odesláno

zadna zlata nokie. IME telefonu... oddelej baterku a tam to najdes... porpiade krabice... nebo nfo v telefonu.. kdyz das tusim ze o systemu nebo tak neco...

pokud siis to MDA nekoupil pro pouzivani jako MDA tak to spis prodej.. mda je zatim jeste porad hracka... ne telefon.

Odesláno

to jsem zadal a error invalid,tak nevím bez té češtiny to nějak nepobírám,kdyby němčina,tak ok.Klidně to prodám,jestli to někdo chce ať navrhne cenu a dám to je to HTD dual,mám k tomu 2x baterku , náhradní zadní kryt,sluchátka,3x stylus,kabel a nabíječku.

nebo vyměním

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

to jsem zadal a error invalid,tak nevím bez té češtiny to nějak nepobírám,kdyby němčina,tak ok.Klidně to prodám,jestli to někdo chce ať navrhne cenu a dám to je to HTD dual,mám k tomu 2x baterku , náhradní zadní kryt,sluchátka,3x stylus,kabel a nabíječku.

nebo vyměním

no já zrovna dneska flešoval z WM 6,1 na WM 6,5 ale na angličtinu,páč je rychlejší a stabilnější,nicméně koukni se na www.smartwiki.cz zde je návod jak na to,musíš nejprve zařízení odemknout a pak teprve flešovat na jiný soft včetně češtiny i těch neofiko nebo i ofiko,ale ty ofiko si musíš najít na webu HTC.com nebo cz a pokud to máš oficiálně koupené včetně záruky,tak bych zašel do obchodu kde by ti to měli zadara předělat na cz verzi..... ,kdyby něco napiš

http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc

no tak jsem zkouknul web htc a mělo by ti to jít zupdatovat na WM 6,1 prof pokud tam máš jen WM 6. Update je jednoduchý a určo to zvládneš jen je třeba stáhnout z xda developers potřebnou utilitu která tvoje zařízení odemkne aby ti šel přehrát systém z WM 6 na 6,1 Proffesional......,možné to tedy je,záleží na tobě zda si s tím chceš hrát.....

[upravil dne 2/1/10 Burisek]

Odesláno

no já dneska ráno tam nasypal češtinu od sunnysoftu a tak zabržděnej systém jsem ještě nevyděl,to snad i 286 by jela rychleji...... ,takže mám z5 WM 6.5 ale v an.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...