fajka Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Dobrá můžete mi někdo poradit jak zapojit zesák do rádia když tam nejsou cinche koupit nějakou přepojku nebo tak něco? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 A co potrebujes na ten \"zesak\" napojit ? Proc potrebujes cinche ? Pokial potrebujes dat trebars zosik na zadne repro, tak kable zo zadnych repro napoj normalne do zosiku, a zo zosiku daj kable na zadne repro ... To ako priklad Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Lubk0 A co potrebujes na ten \"zesak\" napojit ? Proc potrebujes cinche ? Pokial potrebujes dat trebars zosik na zadne repro, tak kable zo zadnych repro napoj normalne do zosiku, a zo zosiku daj kable na zadne repro ... To ako priklad na tento příklad existuje redukce aby to snížilo signál totožný se cinch.......pokud to dáš přímo s repro tak to bude přebuzené Citovat
fajka Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 no je to zes na subáč plus ještě musím do rádia zapojit slabounkej drátek ze zesáku na ovládání nebo tak něco a netuším vůbec kam Citovat
fajka Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 u normálního radia v poho 2 dráty cinch radio to stejné zesák a drátek na ovládání radio zesák ale tady vážně netuším kam to narvat Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 určitě bude důležité co máš za origo rádio....RD4 či RT3 ????? Citovat
David1400 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Prosím o radu mám RD4 a chtěl bych zesilovač na zadní reproduktory. Můžete mi prosím někdo poradit konkrétní typ zesilovače? Děkuji Citovat
fajka Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 opožděně ale přece mám RD4 tak jak na něj? Předem dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.