Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mam problem se zapojenim autoradia do P 307 rv2002

Precetl sem si tady uz nekolik prispevku kde je rada prohodit v ISO konektoru cerveny kabel za zluty. Proste krizem

Prvni problem byl ze mi nedrzela pamet stanice po vypnuti klicku. Kdyz jsem prohodil kabel cerveny-zluty tak sice uz mi zustalo v pameti nastaveni radia ale po vytazeni klicku ze spinacky mi autoradio stale hraje snad minutu a pak se vypne a pak se po nejaky dobe zapne :(

Zmeril sem si teda v ISO konektoru kde je 30tka a 15cka, 30tku sem nasel ta je tam spravne v pravo dole a nasel sem 15cku druhou zprava v horni rade. Autoradio sem pustil vse vpohode i kdyz sem vypnul klickem tak hned se vyplo ale po chvilce mi prdla pojistka. Praskla pojistka na ktery je ta 15cka tzv v manualu sem se docel ze je to vnitri osvetleni jako stropu atd... Dal sem tam novou znova vse zapojil a po nejaky dobe asi 5min mi prdla pojistka na radio (ne v radiu ale v aute ktera chrani napeti na radio).

Kdyz sem se ptal znameho tak rikal ze je problem v te 15tce ze nemuze byt napojeny radio na ty vnitrni svetylka..

Nejlepe by mi asi pomohlo hodit sem nakres ISO konektoru kde je 15cka u P307 SW rv2002

Prosim poradte, diky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte niekde som pocul ze ked si vymenim original radio v P 307 za nejake sony alebo inu znacku tak ovladanie pod volantom nebude fungovat. Je to pravda neda sa to napojit na ine radio ako original?

Odesláno

zrejme to pravda bude,pretoze ja mam v 307 zapojeny kenwood a ovladanie nefunguje no predavaju sa adaptery ktore menia signal prichadzajuci spod ovladania na volante do radia no stoji to na moju 307ku cca 100€ coz je vcelku dost penez.

Odesláno

aha no pekne tak a teda otazka znie. da sa original radio s CD v nasej 307 nejako upravit aby mi prehravalo MP3?

Respektive, keby som si zohnal original radio s Peugeotu ktore prehrava aj MP3 tak po prve napojim ho namiesto mojeho povodneho a ovladanie pod volantom bude fungovat?

[upravil dne 14/1/10 syko1]

[upravil dne 14/1/10 syko1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...