Grlik Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Velice pěkné auto. Celkem to byl kumšt zajet tam po tom štěrku ne? Jak to tady všude vidim ty liza z laguny tak o tom taky uvažuju ale nevim jak by vypadalo na coupe. Citovat
NAVY1 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 pekné fotky, ten interier je fakt hustý plánuješ nejak poriešiť aj kolesá? Citovat
Peugeot_22 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: Grlik Velice pěkné auto. Celkem to byl kumšt zajet tam po tom štěrku ne? Jak to tady všude vidim ty liza z laguny tak o tom taky uvažuju ale nevim jak by vypadalo na coupe. nn celekm v pohodě auto neni snížený takže pohoda Citovat
Peugeot_22 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: NAVY1 pekné fotky, ten interier je fakt hustý plánuješ nejak poriešiť aj kolesá? díky:) kola jsou v plánu určitě [upravil dne 7/7/10 Peugeot_22] Citovat
čakom Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 tak takovej vyfuk mi leži na pude Citovat
Peugeot_22 Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: čakom tak takovej vyfuk mi leži na pude ja vím že si něco podobnýho měl na autě Citovat
NAVY1 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 pekný kúsok \"nerezu\" si si tam zavesil, jak to hrá pozerám, že si zmenil aj názor na predaj a kolesá, čo by to malo byť, 17\"? Citovat
Peugeot_22 Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: NAVY1 pekný kúsok \"nerezu\" si si tam zavesil, jak to hrá pozerám, že si zmenil aj názor na predaj a kolesá, čo by to malo byť, 17\"? jj je to fain nic uřvanýho pěkně to tlumí :)auto už neni naprodej rozhod sem se že ho dodělám....mám ted možnost koupě bouranýho auta s kolama a podvozkem tak uvidíme jinak by to mělo bejt R17 205-45 Citovat
sliki Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Zdravim máš opravdu nádhernou 406tku a já mám taky předek předělanej na novej model ale nedělal jsem to já dělal to předchozí majitel a tak se chci zeptat jestli si měnil taky výztuhu nárazníku protože já to chci teď někdy rozebrat a dát to pořádně dohromady protože teď ten předek vypadá fakt blbě. Citovat
Peugeot_22 Odesláno 16. červenec 2010 Autor Odesláno 16. červenec 2010 Původně zaslal: sliki Zdravim máš opravdu nádhernou 406tku a já mám taky předek předělanej na novej model ale nedělal jsem to já dělal to předchozí majitel a tak se chci zeptat jestli si měnil taky výztuhu nárazníku protože já to chci teď někdy rozebrat a dát to pořádně dohromady protože teď ten předek vypadá fakt blbě. ahoj díky jasný musíš použít výztuhu z nového modelu máš náke foto rad bych se kouknul Citovat
sliki Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 jj tady něco mám je to hned asi 5 den po tom co jsem ho přivez [upravil dne 17/7/10 sliki] Citovat
JardaMoj Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 dlouho sem tady nebyl, tak sem si procetl cely vlakno. to je parada! jeste ze ho neprodavas. dost se mi libi tvoje pracicka, tak pokracuj dal :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.