Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Velice pěkné auto. Celkem to byl kumšt zajet tam po tom štěrku ne? Jak to tady všude vidim ty liza z laguny tak o tom taky uvažuju ale nevim jak by vypadalo na coupe.

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Velice pěkné auto. Celkem to byl kumšt zajet tam po tom štěrku ne? Jak to tady všude vidim ty liza z laguny tak o tom taky uvažuju ale nevim jak by vypadalo na coupe.

nn celekm v pohodě auto neni snížený takže pohoda :)

Odesláno
Původně zaslal: NAVY1

pekný kúsok \"nerezu\" si si tam zavesil, :super jak to hrá:D

pozerám, že si zmenil aj názor na predaj a kolesá, čo by to malo byť, 17\"?

jj je to fain :) nic uřvanýho pěkně to tlumí :)auto už neni naprodej rozhod sem se že ho dodělám....mám ted možnost koupě bouranýho auta s kolama a podvozkem tak uvidíme jinak by to mělo bejt R17 205-45 :)

Odesláno

Zdravim máš opravdu nádhernou 406tku a já mám taky předek předělanej na novej model ale nedělal jsem to já dělal to předchozí majitel a tak se chci zeptat jestli si měnil taky výztuhu nárazníku protože já to chci teď někdy rozebrat a dát to pořádně dohromady protože teď ten předek vypadá fakt blbě.

Odesláno
Původně zaslal: sliki

Zdravim máš opravdu nádhernou 406tku a já mám taky předek předělanej na novej model ale nedělal jsem to já dělal to předchozí majitel a tak se chci zeptat jestli si měnil taky výztuhu nárazníku protože já to chci teď někdy rozebrat a dát to pořádně dohromady protože teď ten předek vypadá fakt blbě.

ahoj díky jasný musíš použít výztuhu z nového modelu máš náke foto rad bych se kouknul :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...