Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Zdarec tahaly ste uz nekdo kabely z mot.prostoru do interieru na 306 ?... je to pruchodny tam jak je HL.svazek nebo je to tam nejak utesneny? napiste vase postrehy .. dekuji predem Jo a je to old model benzin 1.8.. [upravil dne 25/12/09 tommas11] [upravil dne 26/12/09 tommas11] Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Hlavní svazek je provedenej takhle Tím to asi nepůjde Myslím, že někde kolem pedálů by to mělo jít Citovat
Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 hehe tak tos me nepotesil ja sem si tet sundal sterace (asi jen tak ze cviku :S) koukam na tu krabicku z druhe strany Je je je ... tak to sem zvedavej jak to ja protahnu..dik za fotku Citovat
Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 Kolik je mysta ze strany interieru ? tam jak je puntik Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 \"Mrtě\". Akorát tě chci vidět jak se tam dostaneš - ale asi nic nereálnýho Bacha ať si neprovrtáš otvírání kapoty PS.: Projdi si tohle (včetně těch odkazl na začátku) Citovat
Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 ty mas starej model s el.nahonem na tach? Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 jj, starej model, s elektrotachákem PS.: Ta druhá fotky není z mýho auta PPS.: Pokud máš taky elektrickej náhon, možná by to šlo protáhnout dírou na mechanickej náhod. Je tam myslím záslepka [upravil dne 25.12. 09 dolly1010] Citovat
Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 mno tak to je pro me vysvobozeni HAHA to je pro me sprava no.1 tak to dneska zacnu schanet pristrojak z new modelu ... zapojeni pinu asi nemas co? barvy kabelu a polohu pinu ve svorkovnici u new pristrojaku? BTW:mysto mechanickyho snimace na prevodovce mas elektro mechanickej ze? nemas nekde fotku? porovnam to z new modelem..at vim co mam schanet a jinak budu vrtat vedle krabicky mam takovou frezku co mi daly k Valeo beep and park.. doufam ze vrta i plech Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Abych řek pravdu, tak jsem si myslel, že mám mechanickej náhon. Ale když jsem to rozebíral, tak jsem tam žádný lanko nenašel. Když jsem vytahoval budíky tak tam vedli jen kabely. A budíky mám starý. Koukni se do serviceboxu kolik se dělalo jen do starýho modelu budíků. Nezapomínej na to, že je to Francouz Nemáš taky elektrickej náhon? Třeba o tom ani nevíš Citovat
Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 mno ja uz sem ho venku mel a ja mam mechanicke to vim prave proto sem se divil ze mas el. nahon.... tet uz pro me nebude problem zapojit do staryho modelu novej pristrojak .. koukal sem do *jak na to* a tam je na novym pristrojaku tahany zvlast ..takze to bude asi zvlast svazek na rychlomer... mno budu na to muset kouknout potom tet jdu delat ty senzory :S grr cely auto rozebrany jeste ze delam ten facelift .. kazdopadne dik za info a kdyztak napis jak je zapojenej rychlomer jestli to najdes Citovat
Dopiťák Odesláno 25. prosinec 2009 Autor Odesláno 25. prosinec 2009 a vyfocenej pristrojak nemas? Citovat
dolly1010 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Sorry, ale asi nic nenajdu páč nic nemám. Akorát to možná bude v knížce \"Jak na to\" ve schématech. Já to neřešil. Jsem rád, že tam mám elektrickej protože jsem nemusel nic řešit s lankem při odpojování PS.: Proč Facelift? Starej čumák je hezčí Ale jestli se ti víc líbí novej tak je to jen tvoje volba PPS.: Zejtra ti můžu hodit fotky přístrojovky páč to budu asi rozdělávat. Je čas, tak konečně přeházím žárovky [upravil dne 25.12. 09 dolly1010] Citovat
marko306 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 ak ti to pomôže tak tu je foto new modelu rok 2001 Inak tiež sa mi páči viac new model ako old Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Tu na druhej strane najdes navod, ako sa to robilo umna Ide to original s kablovim zvezkom, nechcel som mat tahane kable inde Citovat
dolly1010 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Tady máš ty fotky Jinat, teď už to krásně svítí Akorát mě v obchodě ošidili a jedna žárovka je už z výroby špatná...6 korun v ... Jak teď koukám na ten štítek, tak moje auto (nebo aspoň ten tachák) vzniknul v sobotu 10. června 1995 na začátku směny To je radost Citovat
Dopiťák Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 dik moc za obrazky ... tet uz budu jen dumat nad tim snimacem a kabelazi Nemate nekdo jen tak cirou **nahodou** schematicky plany na 306ky? s cislama kabliku atd?.. A docela by me to zajimalo jestli taky uz tam nemam nejakou zastavbu na ten rychlomer Mno skusim sehnat ty konektory na druhej pristrojak a predelat to na novej model.. Nebyl by tu nejakej skusenej elektrikar od peugeotu? podotykam skusenej a od peugeotu nebo kdo to ma hodne dobre zmakly..potrebuju rady na konkretni veci. [upravil dne 26/12/09 tommas11] [upravil dne 26/12/09 tommas11] [upravil dne 26/12/09 tommas11] Citovat
majk306 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 čau ty budiky mam a ten el.snimač na převodovce taky ,stači vyndat poloosu pravou ,povolit 3 šrouby a přehodit to ale ta kabelaž Citovat
Dopiťák Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 kabely problem nejsou problem sou jen konektory(svorkovnice,bajonety,bo jak kdo tomu rika).. Pak sem kdyztak dej tu fotku kde mas preseklej ten svazek...jo a hlavne potrebuju ty konektory jak vydis u odpovedi jak tam je fotka toho novyho pristrojaku ..tak potrebuju ty konektory na pristrojak... a prave na ten pristrojak potrebuju radu skusenyho 306kare jestly tam staci jen dat jinej stitek pod otackomer a pujde to do benzinu pak bych to vzal asi od tebe vsecno sakum prdum i s tim nahonem.. Citovat
majk306 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 hele ja , na me 306 jsem uz delal vse ale tohle nevim,mam diesel,nevim jestli to ma benzin stejne ten snimač zitra to nafotim [upravil dne 26/12/09 majk306] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.