Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kabelaz.. z mot.casti -->interieru+hleda se skuseny 306 elektrikar,popripade schema

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec tahaly ste uz nekdo kabely z mot.prostoru do interieru na 306 ?... je to pruchodny tam jak je HL.svazek nebo je to tam nejak utesneny? napiste vase postrehy .. dekuji predem :D

Jo a je to old model benzin 1.8..

[upravil dne 25/12/09 tommas11]

[upravil dne 26/12/09 tommas11]

Odesláno

jj, starej model, s elektrotachákem :)

PS.: Ta druhá fotky není z mýho auta ;)

PPS.: Pokud máš taky elektrickej náhon, možná by to šlo protáhnout dírou na mechanickej náhod. Je tam myslím záslepka ;)

[upravil dne 25.12. 09 dolly1010]

Odesláno

mno tak to je pro me vysvobozeni HAHA to je pro me sprava no.1 tak to dneska zacnu schanet pristrojak z new modelu :D... zapojeni pinu asi nemas co? barvy kabelu a polohu pinu ve svorkovnici u new pristrojaku?

BTW:mysto mechanickyho snimace na prevodovce mas elektro mechanickej ze? nemas nekde fotku? porovnam to z new modelem..at vim co mam schanet :D

a jinak budu vrtat vedle krabicky :D mam takovou frezku co mi daly k Valeo beep and park.. doufam ze vrta i plech :aut

Odesláno

Abych řek pravdu, tak jsem si myslel, že mám mechanickej náhon. Ale když jsem to rozebíral, tak jsem tam žádný lanko nenašel. Když jsem vytahoval budíky tak tam vedli jen kabely.

A budíky mám starý. Koukni se do serviceboxu kolik se dělalo jen do starýho modelu budíků. Nezapomínej na to, že je to Francouz :D

Nemáš taky elektrickej náhon? Třeba o tom ani nevíš ;)

Odesláno

mno ja uz sem ho venku mel a ja mam mechanicke :D to vim prave proto sem se divil ze mas el. nahon.... tet uz pro me nebude problem zapojit do staryho modelu novej pristrojak .. koukal sem do *jak na to* a tam je na novym pristrojaku tahany zvlast ..takze to bude asi zvlast svazek na rychlomer... mno budu na to muset kouknout potom tet jdu delat ty senzory :S grr cely auto rozebrany jeste ze delam ten facelift .. :aut kazdopadne dik za info a kdyztak napis jak je zapojenej rychlomer jestli to najdes :D

Odesláno

Sorry, ale asi nic nenajdu páč nic nemám. Akorát to možná bude v knížce \"Jak na to\" ve schématech.

Já to neřešil. Jsem rád, že tam mám elektrickej protože jsem nemusel nic řešit s lankem při odpojování :)

PS.: Proč Facelift? Starej čumák je hezčí :) Ale jestli se ti víc líbí novej tak je to jen tvoje volba ;)

PPS.: Zejtra ti můžu hodit fotky přístrojovky páč to budu asi rozdělávat. Je čas, tak konečně přeházím žárovky :)

[upravil dne 25.12. 09 dolly1010]

Odesláno

Tu na druhej strane najdes navod, ako sa to robilo umna :)

Ide to original s kablovim zvezkom, nechcel som mat tahane kable inde

Odesláno

Tady máš ty fotky ;)

Jinat, teď už to krásně svítí :) Akorát mě v obchodě ošidili a jedna žárovka je už z výroby špatná...6 korun v ... :D

tachak-1.jpg

tachak-2.jpg

tachak-3.jpg

tachak-4.jpg

Jak teď koukám na ten štítek, tak moje auto (nebo aspoň ten tachák) vzniknul v sobotu 10. června 1995 na začátku směny :roll To je radost :D

Odesláno

dik moc za obrazky ... tet uz budu jen dumat nad tim snimacem a kabelazi :D Nemate nekdo jen tak cirou **nahodou** schematicky plany na 306ky? s cislama kabliku atd?..:myslim

A docela by me to zajimalo jestli taky uz tam nemam nejakou zastavbu na ten rychlomer :D

Mno skusim sehnat ty konektory na druhej pristrojak a predelat to na novej model..

Nebyl by tu nejakej skusenej elektrikar od peugeotu?

podotykam skusenej a od peugeotu nebo kdo to ma hodne dobre zmakly..potrebuju rady na konkretni veci.

[upravil dne 26/12/09 tommas11]:roker

Odesláno

kabely problem nejsou problem sou jen konektory(svorkovnice,bajonety,bo jak kdo tomu rika)..

Pak sem kdyztak dej tu fotku kde mas preseklej ten svazek...jo a hlavne potrebuju ty konektory jak vydis u odpovedi jak tam je fotka toho novyho pristrojaku ..tak potrebuju ty konektory na pristrojak... a prave na ten pristrojak potrebuju radu skusenyho 306kare jestly tam staci jen dat jinej stitek pod otackomer a pujde to do benzinu :D pak bych to vzal asi od tebe vsecno sakum prdum i s tim nahonem..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...