Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 musis mit tapecy s old modelu , sikovne ruce na elektriku mám v podobě Ferryho , jinak tyhle díly si myslím seženeš u Devil Nightse , ted tam ma cerstve sedana na rozprodej nd a byl tusim v plne tak koukni do inzerce , cena je ruzna ale asi tak nejak +/- Citovat
sliki Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 no teď jsem k devilovi koukal a tapeci jsou pryč, se skusim zeptat tady v Soběslavi na vrakáči tady to budou mít asi určitě ale jsou tu hrozný vydřiduši a myslíš že kdyby se mi nepodařilo nikoho na to sehnat tak že by mi stim Ferry pomoh? Citovat
sliki Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Tady jsou fotky jaký tam teda mám ty piny a když sem sundal tapec a odříz kus takovej ten miralon co je pod tim tak jsem zjisti že těch 5 drátu de v jednom svazku a jdou asi k zámku? Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 to je malo budes tahat elektriku a i dokoupit do dveri Citovat
sliki Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 jo já si to myslel tak až se mi na to podaří někoho sehnat kdo mi s tim pomůže tak na to všechno koupim a pudu na to tak dík za rady:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.