groovred Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Zdar kluci,chci se zeptat jestli mate nekdo zkušenosti s autoradiami zn.JVC Vim ze nekteři tady uvadite že top jsou Pioneer,Alpine a pod. no i přesto bych chtel znat Vaš nazor.Mam možnost zohnat JVC KD-DV5101 za slušnou cenu . Diky Citovat
MiliVFR Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 čao měl jsem JvC kd 721r v 405p a bez nejmenšího problému přehrálo všechno, pokud neseženu origo cd do 406p pujde i do nového pažouta,,,, mohu JVC doporučit:papa Citovat
peugeot09 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 JVC jsou jen vnitřnosti z Pioneera v jiném kabátě. Citovat
groovred Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Tak to ste mne potešili radio je na ceste jsem na nej zvědavy jen mne mrzi ze tam schazi usb slot ale za ty prachy čert to vem Citovat
peugeot09 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Za kolik se ho chystáš koupit? Citovat
groovred Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 No uz jsem ho koupil za 2400Kč ted už jenom čekam na doručeni Citovat
omegascream Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 mám KD-R401 a spokojnosť - zvuk parádny, equalizér jak by dal len ma trochu hnevá, že k tomu nebolo puzdro na panel a že mi z času na čas niečo vymaže na USB kľúči. Ak sa ukáže, že to fakt robí a nie je to závada kľúča, pôjde na reklamáciu. Ale ako som písal, čo sa zvuku a ovládania týka, tak super! Citovat
Pa.vlos Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Rozhodně JVC doporučuji. Nikdy mě nezklamalo. Měl jsem již 2. Citovat
ThorR Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Tohle JVC jsem presne mel, byl jsem s nim spokojeny docela dost. Ale pak jsem si koupil PIONEER DEH-P4100SD a to uz je jine kafe. ALe mam rad kvalitni zvuk a subwoofer, tak mozna proto. Citovat
groovred Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Zdar kluci.Tak radio namontovane a musim povedat ze som velmi milo prekvapeny.Zvuk nadherny ,krasne prekreslene vysky a basy.Zatial to mam bez zosika a subwoferu no na teraz mi to bohate staci.Paci sa mi hlavne kopec moznych nastaveni hlavne zvuku.Equalizer sa da nastavit podla vlastneho vkusu kazde pasmo zvlast obraz na tak male radio je špičkovy.Skusal som ho doma na 42´´LCD a parada. Ani som nevedel ze to ma aktivne chladenie.Po tejto skusenosti mozem JVC len a len doporučit [upravil dne 7/1/10 groovred] Citovat
Pa.vlos Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Tak to je super . Ať slouží. Uvidíš, že tě nezklame. Citovat
Fr3sh Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ja mam JVC chameleon, starsi verze s presunym displayem a klavesnici a muzu ho jen doporucit...sice jsem ho jeste nikde nevidel prodavat tak ani envim jakou ma hodnotu...ale jsem maximalne spokojen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.