Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar kluci,chci se zeptat jestli mate nekdo zkušenosti s autoradiami zn.JVC Vim ze nekteři tady uvadite že top jsou Pioneer,Alpine a pod. no i přesto bych chtel znat Vaš nazor.Mam možnost zohnat JVC KD-DV5101 za slušnou cenu .

Diky ;)

Odesláno

čao měl jsem JvC kd 721r v 405p a bez nejmenšího problému přehrálo všechno, pokud neseženu origo cd do 406p pujde i do nového pažouta,,,, mohu JVC doporučit:papa

Odesláno

mám KD-R401 a spokojnosť - zvuk parádny, equalizér jak by dal len ma trochu hnevá, že k tomu nebolo puzdro na panel a že mi z času na čas niečo vymaže na USB kľúči. Ak sa ukáže, že to fakt robí a nie je to závada kľúča, pôjde na reklamáciu. Ale ako som písal, čo sa zvuku a ovládania týka, tak super!

Odesláno

Tohle JVC jsem presne mel, byl jsem s nim spokojeny docela dost. Ale pak jsem si koupil PIONEER DEH-P4100SD a to uz je jine kafe. ALe mam rad kvalitni zvuk a subwoofer, tak mozna proto.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar kluci.Tak radio namontovane a musim povedat ze som velmi milo prekvapeny.Zvuk nadherny ,krasne prekreslene vysky a basy.Zatial to mam bez zosika a subwoferu no na teraz mi to bohate staci.Paci sa mi hlavne kopec moznych nastaveni hlavne zvuku.Equalizer sa da nastavit podla vlastneho vkusu kazde pasmo zvlast obraz na tak male radio je špičkovy.Skusal som ho doma na 42´´LCD a parada.

Ani som nevedel ze to ma aktivne chladenie.Po tejto skusenosti mozem JVC len a len doporučit :super

[upravil dne 7/1/10 groovred]

Odesláno

Ja mam JVC chameleon, starsi verze s presunym displayem a klavesnici a muzu ho jen doporucit...sice jsem ho jeste nikde nevidel prodavat tak ani envim jakou ma hodnotu...ale jsem maximalne spokojen

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...