Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: dolly1010

Lubk0, pochopil si to správně (měnili se akorát řemeny) ;)

Akorát teď mám takový neblahý tušení že jsem tady jedinej vocas kterej nemá new kladku :D

Nie si jediný. Prečo by som mal meniť to čo funguje. Preventívne mením iba náplne a filtre.

Už vidím ako ma začnete kameňovať....

Já tě kamenovat nezačnu :)

PS.: Už sem se pořádně podíval na ten obrázek motoru s čerpadlem. Měl jsem asi nějakou \"vlčí mlhu\", takže se omlouvám :mad: Nějak sem si to nedokázal dát do kupy a navíc se mi do toho pletl termostat :D Už vím co kde je :super

Odesláno

Tak pastorek u teba to je asi hold ine :) Autam sa rozumies, mas priestor, mas naradie, mas prax ....

Lenze keby mal niekto platit 3x robotu, tj 1x remen, 1x kladku, 1x vodnu pumpu tak by to zrovna 2x ekonomicky nevyslo :)

Odesláno

Za sebe můžu říct: auto má najeto 201000 km a pumpa je stále původní (bez znatelné vůle ložisek a úniku kapaliny), kladka a rozvoďák už měněn. Ale možná, že mám jen veliké štěstí?!?:D:D:D

Odesláno

Chlapi s tou pumpou to nie je sranda. Kolega z prace menil rozvody cca 3 mesiace dozadu, bez pumpy. Ze ked bude presakavat tak to vymeni. 2 dni pred Vianocami mu prdla pri LM a musel som ho odtiahnut. Ziadne postupne presakovanie, proste mu cez nu za 3 minuty vytiekla vsetka chlad. kvapalina (stale varilo). Zas tych 30€ nie je az tak vela.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...