dolly1010 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: dolly1010 Lubk0, pochopil si to správně (měnili se akorát řemeny) Akorát teď mám takový neblahý tušení že jsem tady jedinej vocas kterej nemá new kladku Nie si jediný. Prečo by som mal meniť to čo funguje. Preventívne mením iba náplne a filtre. Už vidím ako ma začnete kameňovať.... Já tě kamenovat nezačnu PS.: Už sem se pořádně podíval na ten obrázek motoru s čerpadlem. Měl jsem asi nějakou \"vlčí mlhu\", takže se omlouvám Nějak sem si to nedokázal dát do kupy a navíc se mi do toho pletl termostat Už vím co kde je Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Tak pastorek u teba to je asi hold ine Autam sa rozumies, mas priestor, mas naradie, mas prax .... Lenze keby mal niekto platit 3x robotu, tj 1x remen, 1x kladku, 1x vodnu pumpu tak by to zrovna 2x ekonomicky nevyslo Citovat
Guest DEEP Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Za sebe můžu říct: auto má najeto 201000 km a pumpa je stále původní (bez znatelné vůle ložisek a úniku kapaliny), kladka a rozvoďák už měněn. Ale možná, že mám jen veliké štěstí?!?:D:D Citovat
jojtik Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 Chlapi s tou pumpou to nie je sranda. Kolega z prace menil rozvody cca 3 mesiace dozadu, bez pumpy. Ze ked bude presakavat tak to vymeni. 2 dni pred Vianocami mu prdla pri LM a musel som ho odtiahnut. Ziadne postupne presakovanie, proste mu cez nu za 3 minuty vytiekla vsetka chlad. kvapalina (stale varilo). Zas tych 30€ nie je az tak vela. Citovat
pastorek Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 To by som skôr považoval za extrémny prípad. Temer vždy začne najprv kvapkať no ak si to nikto nevšimne a jazdí ďalej.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.