omegascream Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 chalani viete o niekom kto je dobrý vo vyklepávaní plechov a lakovaní na \"rovnakú farbu\" v okolí Trenčína alebo Dubnice? Dnes som preliačil ďalšie dvere a už toho mám dosť, takže to chcem dať spraviť všetko naraz. Snáď bude robiť aj medzi sviatkami.... Citovat
omegascream Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 môžete mi prosím povedať aspoň či sa oplatí dať lakovať auto do origo. Peugeot servisu? Citovat
Dopiťák Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 mno pokud mas hodne penez tak si muzes dat do peugeotu ..ale urcite to bude ta sama kvalita prace jako u lakirnika +prirazka peugeotu...jo a v origo peugeote co se da vymenit se meni(za nove) to co se vymenit neda se klepe... [upravil dne 21/12/09 tommas11] Citovat
omegascream Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 ide o to, že to mienim cvakať z havarijky, takže mňa to vyjde 5000 SK (ešte po starom:)) spoluúčasť a zvyšok poisťovňa. Preto teraz chcem už \"len\" kvalitu. Preto sa pýtam..... No ak to dokážu v Peugeote kvalitne \"vyklepať\" a nalakovať, cena mi je šumák Obzvlášť keď zatiaľ neviem o nikom, kto by to vedel spraviť lepšie. A ešte k tvojmu editu Tommas11 - to by mi vyhovovalo úplne najviac - keby mi tam tie dvere dali rovno nové [upravil dne 21/12/09 omegascream] Citovat
Dopiťák Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 MNo jestli to mas na havarijko tak to nech delat v peugeotu jestli tam chces all new.. Jestli chces nejaky penizky bokem tak se domluv s nejakym klempirem a lakirnikem Citovat
omegascream Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 hej aj to ma napadlo, ale pri mojej smole by som na to doplatil Citovat
Martinsk Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Skús to nechať spraviť citroene v Trenčíne. Oni to aj tak zavezú do Nového Mesta. Tam naozaj veľmi dobre striekajú autá. Citovat
omegascream Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 z toho Citroenu to zavezú do Nového mesta? A spravia klampiarinu alebo vymenia za nové? Citovat
Martinsk Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Spravia aj klampiarinu. Mne tam vyťahovali podbeh na SW. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.