Guest MMMMM Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Dá se něco více vymyslet s navigací do 407 (RT3). Je to na CD a myslel jsem jestli se tam dá nějak nastavit svoje body zájmů nebo radary atd. Dají se tam dát třeba i oblíbená místa. Standartně domů atd. Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 1. Olíbené se dají ukládat do adresáře. Ikona v horní řadě první zprava. Kontakt, adresa pro navi / telefon atd. Dají se adresáře přejmenovat , zvolit výchozí atd. Jsou 4 = 4 osoby tam můžou mít jíné záznamy. 2. POI i radary se taky dají doplnit.Ale je to trochu složítejší. Přes RTx mapeditor. Musí se změnit mapové cd. Pro mapy 2009 jsem si vytvořil cd s databází radarů pro CZ SK. System na to neumí upozornit, jen ikona na mapě. U map 2009/2010 už RTx map editor nefungoval. Změnila se struktura dat na CD. Zkoušeno cca před 4 měsíci. Možná je už novější verze editoru. [upravil dne 19/12/09 Milhaus65] Citovat
kajvet Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Nová verze RTx Mapeditoru není, koukal jsem po ní nedávno...Takže mapy 2009/2010 upravit bohužel nejdou takže na POI a radary musíme zapomenout... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Ještě se zeptám na telefon, je tam někde možnost vidět poslední volaná čísla nebo poslední kdo volal? Když zadám telefon tak je tam pouze volat, adresář a ještě něco. Nic víc. Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Dej telefonní seznam.....sou tam poslední volaná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.