Palldo77 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Ale dal by sisi to dokopy. Len to chce si to pooznačovať káble s lepačkami(najlepšie kriklavou ružovou) a očíslovať. Nejake to foto, návody a toby bolo, aby nebolo. Citovat
cvrlo Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 netreba nič značiť, každý konektor pasuje len na svoje miesto, teda okrem jedného v PD ťa oprava vyjde 220e, keď spomínaš sk servisy Citovat
Palldo77 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Ja to budem označovať aj kôli tomu, aby som na niektorý aj nezabudol :myslim Citovat
alihen Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 mne urcite vymenili obe klapky a aj namazali. stary material mi vratili Citovat
Palldo77 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Tak určite sú ešte aj poctivý mechanici čo im je práca koníčkom Citovat
radimrepka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Ahojte, dnes mě přestalo auto topit, včera všechno v pohodě, do rána moc nemrzlo, tak nevím jestli se někde něco urvalo, docela mě to se.., mám jednozonovu klimu. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti? Citovat
cvrlo Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 vítaj v klube všetci v tomto vlákne s tým majú skúsenosť, jedno či dvojzónová, kazia sa obe;) takže u teba: zlomená klapka alebo v lepšom prípade nefunkčný servomotorček Citovat
radimrepka Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Díky, takže nějaká pojistka, nebo nějaký konektor to nebude. Jde z toho jen vlažný vduch, zkoušel jsem zvyšovat a snižovat teplotu a pořád stejné. Kolik asi stojí oprava klapky-servomotorku plus-minus? Citovat
cvrlo Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 u nás oprava klapky okolo 220e (sada klapiek u dvoj je 86e, u jedno neviem ale palubka ide von tak či tak), servomotor okolo 70e môžeš skúsiť manuálne pootočiť klapku, aby ti aspoň do opravy fúkalo teplý vzduch (viď vlákno) Citovat
radimrepka Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Ahoj, mám ještě skromný dotaz, jak poznám, že je klapka prasklá, nebo jestli přestal fungovat motorek klapky, zjistí se to na dia? Citovat
radimrepka Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Tohle téma jsem četl několikrát a nějak jsem se tohle nedozvěděl, možná jsem slepý. Když rozeberu palubovku, tak to zjistím, ale bez rozebrání? Citovat
cvrlo Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 daj dole tapacír pri nohách (kastlík), nájdi servomotorček, odmontuj a uvidíš os klapky, ak ju neuvidíš alebo ti pri miernom zatlačení spadne do tela klimatizéra, je klapka zlomená Citovat
radimrepka Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Tak to mám rozdělané, motorek jsem nenašel, ale spodní klapka otevírání teplého vzduchu se neotáčí, zatlačit dovnitř nejde, vrchní klapka směrování vzduchu funguje. Tak to znamená, že je klapka v háji?? Ručně jsem si ji nastavil. Citovat
cvrlo Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 nerozumiem, ako že si servo nenašiel možno je z druhej strany, neviem, na ktorej strane má jednozónová servá, pošlem ti fotky, aby si videl, ako to vyzerá. ale ak išla nastaviť ručne, je v pr.... Citovat
Palldo77 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Aj ja mám jednozonovu klimu a motorčeky sú zo strany vodiča a to iste som zistil aj ja čo opisuje radimrepka. Ak mu ide manuálne otačať spodna klapka, je ulomená hriadelka pri motorčeku. Potvrdíš si to tak, že daš dolu spodný motorček od strany vodiča a buď tam hriadelka nebude, alebo sa ti bude dať zatlačiť do vnútra. PS: Ja idem zajtra do servisu v PD ako mi poradil cvrlo, som objednaný na 8:00 , chcel som to riešiť sám, no každý mi radil daj to do servisu Potom dám vedieť ako som dopadol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.