Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale dal by sisi to dokopy. Len to chce si to pooznačovať káble s lepačkami(najlepšie kriklavou ružovou) a očíslovať.:D

Nejake to foto, návody a toby bolo, aby nebolo. :roll

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte, dnes mě přestalo auto topit, včera všechno v pohodě, do rána moc nemrzlo, tak nevím jestli se někde něco urvalo, docela mě to se.., mám jednozonovu klimu. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti?

Odesláno

vítaj v klube :papa

všetci v tomto vlákne s tým majú skúsenosť, jedno či dvojzónová, kazia sa obe;)

takže u teba: zlomená klapka alebo v lepšom prípade nefunkčný servomotorček

Odesláno

Díky, takže nějaká pojistka, nebo nějaký konektor to nebude. Jde z toho jen vlažný vduch, zkoušel jsem zvyšovat a snižovat teplotu a pořád stejné. Kolik asi stojí oprava klapky-servomotorku plus-minus?

Odesláno

u nás oprava klapky okolo 220e (sada klapiek u dvoj je 86e, u jedno neviem ale palubka ide von tak či tak), servomotor okolo 70e

môžeš skúsiť manuálne pootočiť klapku, aby ti aspoň do opravy fúkalo teplý vzduch (viď vlákno)

Odesláno

daj dole tapacír pri nohách (kastlík), nájdi servomotorček, odmontuj a uvidíš os klapky, ak ju neuvidíš alebo ti pri miernom zatlačení spadne do tela klimatizéra, je klapka zlomená

Odesláno

Tak to mám rozdělané, motorek jsem nenašel, ale spodní klapka otevírání teplého vzduchu se neotáčí, zatlačit dovnitř nejde, vrchní klapka směrování vzduchu funguje. Tak to znamená, že je klapka v háji?? Ručně jsem si ji nastavil.

Odesláno

nerozumiem, ako že si servo nenašiel :myslim

možno je z druhej strany, neviem, na ktorej strane má jednozónová servá, pošlem ti fotky, aby si videl, ako to vyzerá.

ale ak išla nastaviť ručne, je v pr....

Odesláno

Aj ja mám jednozonovu klimu a motorčeky sú zo strany vodiča a to iste som zistil aj ja čo opisuje radimrepka. Ak mu ide manuálne otačať spodna klapka, je ulomená hriadelka pri motorčeku. Potvrdíš si to tak, že daš dolu spodný motorček od strany vodiča a buď tam hriadelka nebude, alebo sa ti bude dať zatlačiť do vnútra.

PS: Ja idem zajtra do servisu v PD ako mi poradil cvrlo, som objednaný na 8:00 :D , chcel som to riešiť sám, no každý mi radil daj to do servisu :myslim

Potom dám vedieť ako som dopadol :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...