buki Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Vážení , motor mi chytne na otočení.Když je studený tak po chvilce se zastatví a musím ho znova natočit.To se stane tak 3x zasebou.Pak už jede.Teplý chytá normálně.Poraďte prosím čím by to mohlo být.Minulou zimu i v mrazech to bylo OK. Děuji Buki: Citovat
Ráďa Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Zavzdušňování je to super závada někde ti to chytá vzduch.Nastartuješ na naftu,co zbyla v čerpadle,ale potom tam příjde bublina a motor zhasne.Když je to teplý,už je to odvdušněmý samo. Citovat
buki Odesláno 23. srpen 2004 Autor Odesláno 23. srpen 2004 Děkuji za radu,podívám se na potrubí a snad to místo ,kde mi to přisává najdu. Zdravím a ještě jednou dík Buki. Citovat
Ráďa Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 zkus ještě před prvním startem pořádně napumpovat ruční pumpičkou a zjistíš,jestli zhasne,nebo ne.Já si myslím,že je to trochu vzduchu ve filtru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.