tomas magnum Odesláno 22. srpen 2004 Odesláno 22. srpen 2004 Nazdar peugeo?áci koupil jsem dovoz 206 XS 1.6 16v rok 2001 krasavec, ale nemám k němu manuál jsečm velice spokojen, ale nevím co všechno opravdu dokáže v čem je jiný než ostatní 206. Prosím může někdo naskenovat manuály nebo půjčit k naskenování jsem z Děčína. Budu vděčný za sebemenší pomoc. Co je XS ? Všiml jsem si širších blatníků lepších sedaček, koncovky a elektronů, jak je to s podvozkem? Motor a brzdy jsou bomba. Prosím ozvěte se. Citovat
Tazman Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 XS je skratka pro sportovvnejsi verzi co se tyce inter a nekde i exter. XS ma velice peke podsvicenou palubku a to se mi libz a ten volant ten bzch chtel sehnat do sve. Pokusim se ti ten manual sehnat ale nic nesl. Citovat
tomas magnum Odesláno 5. říjen 2004 Autor Odesláno 5. říjen 2004 Jo to by bylo fajn nevím ani kolik do toho davat oleje v servisu mi to přelili a učtovali mi 4 litry oleje parchanti a ja slyšel že stačí jen 3l radši si tyhle věci budu menit sám Citovat
Tazman Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Napsán autorem tomas magnum Jo to by bylo fajn nevím ani kolik do toho davat oleje v servisu mi to přelili a učtovali mi 4 litry oleje parchanti a ja slyšel že stačí jen 3l radši si tyhle věci budu menit sám Co se divíš, nějak se vydělávat musí ne!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.