Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mozno sa mi budete smiat, ale neviem ako nahrat prikazy do 607.

Napr neviem ako vyhladat hlas.ovladanim cislo zo zoznamu a pod.

Aj som pozeral po fore k temam o 607, ale nenasiel som to.

Auto mam od leta, tak zatial len zistujem, ze co vsetko ma ;)

Manual nespomina nic take...je dooost strucny.

Dakujem za pomoc

D.

Odesláno

Akoze v manualy nic nie je. Pozri na serviceboxe navod konkretne na tvoje auto a tam to musi byt. Ak to mas auto facelifte co asi s biturbom je tak to v navode mas.

Odesláno

Tak som prave dozistoval a naucil sa dalsiu vec. :)

Uz si viem nahrat kontakty, tak dik.

Ja mam nove auto, takze mam vsetky brozurky k tomu, ale nikde som to tam nevycital...tak som sa hrabal v PC a nasiel ;)

Dakujem Ti za ochotu ;)

P.S:

neviem ci sa okrem kontaktov nedaju nahrat aj ine...ak hej, dajvediet pls. ;)

[upravil dne 17.12.09 kadaver]

Odesláno

Prikazy ako povely na ovladanie radia, navigacie, telefonu atd su nahrate na pevno. Neda sa dohrat nic typu zapni svetlo,.....

Akurat sa daju iba tie kontakty to je vsetko. Inac to hlasove ovladanie moc nepouzivam. Je to pomalsie ako rukou a ked aj ho pouzijem tak aj tak sa vzdy pozriem na dysplej ci je spravny taky aky som chcel. Je to len taka frajerinka. Akurat je to fajn ked pouzivas navigaciu, vtedy je to celkom puzitelne.

• O 2 roky později...
Odesláno

Amater. Prestiz padne hned po tom ako budes rozpravat a rozpravat a system si bude aj tak svoje. :D:D

Pre mna nepouzitelna vec akurat ma to serie ked zavadim o tlacitko a rozprava si to. Niekto by mozno bez toho nevedel zit.

Az budem na sk tak ti dam vediet a mozes sa porozpravat s mojim ci ti to bude vyhovovat.

Mikulas. Iba SOP, RESTART, DIRECTORY, ZOOMIN, ZOOM OUT, SHOW.

Odesláno

Amater. Prestiz padne hned po tom ako budes rozpravat a rozpravat a system si bude aj tak svoje. :D:D

Pre mna nepouzitelna vec akurat ma to serie ked zavadim o tlacitko a rozprava si to. Niekto by mozno bez toho nevedel zit.

Az budem na sk tak ti dam vediet a mozes sa porozpravat s mojim ci ti to bude vyhovovat.

Mikulas. Iba SOP, RESTART, DIRECTORY, ZOOMIN, ZOOM OUT, SHOW.

Odesláno

Hlasom mozes ovladat volanie, prepinanie stanic, CD, citanie SMS sprav, mazanie atd.

Rovnako si mozes hlasom ovladat navigaciu, napr ulicu domov, pokial ju mas ulozenu v pamati...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...