Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předem se omlouvám za založení podobného tématu jakch je tady asi milion, ale nikde jsem nenašel můj problém a odpověď na něj

No dnešní den pro mě nezačal moc dobře.

Přišel jsem k autu otočím kličkem a nic tak ještě jednou a nic říkam baterkou to být nemůže .... zkusím potřetí a auto chytlo, ale mělo nějaky neklidny chod... Tak jsem vyjel z garáže a po pár metrech mi to nedalo a zkusil jsem vypnout motor a nastartovat znovu. Auto opět mělo neklidný chod a po přidání plynu vždy chcípne. Tak abych zajel zpět musel jsem pomoci plynu pořád přidávat plyn abych dojel zpět do garáže.

Takže nevíte proč při studeném motoru po přidání motoru chcípne ?

Motor je benzin 2,0XSi 89kw

Odesláno

Nemas pocit, jakoby to frcelo na tri valce? Ja tohle mivam, kdyz mam malo benzinu a cerpadlo nasaje vzduch,ale to asi nebude tvuj problem,ale mrknul bych na cerpadlo! kdyz mi to zacne delat, a pridam plyn,tak to pomuze do urcite doby,pak to zdechne.... ale jak rikam,ja to myvam nedostatkem benzinu!

Odesláno

NO benzin mám nad rezervou ... když jsem dojižděl domu tak poblikávala. Pořád jezdim a když se rozsvití vždy hned tankuju. Dělal jsem to tak asi 300x :-D a nikdy nebyl problém. Právě že ten chod je jakoby na 3válce. Nevím no udělalo to dneska za celou dobu poprvé ... jinak když to chytne a nešáham na nic :-D nechám běžet volnoběh tak je to OK , ale jak přidám plyn a dám nohu z pedálu hned to chcípa...

Odesláno

schvalne zkus,kdyz to nastartuje, jestli z vyfuku neucitis silnou vuni benzinu z vyfuku,jestli jo, budes vedet,ze to vrci na tri valce, pac smes z toho jednoho valce pujde vyfukem pryc!je to stejny jak to dela me,ale jak rikam, me to dela kdyz mam hodne malo benzinu a blbe na krivo treba stojim. zkus natankovat vice benzinu! a dela to porad teda jo?

Odesláno

No dneska to udělalo poprvé... vždy když mám malo benzinu tak to poznám jednoduše začne se ozývat čerpadlo v autě :) a to fakt teď slyším jen když otočím kličkem tak natlačí. Ale je možné, že ten plovak nějak blbě ukazuje... zkusím nalít aspoň 10L a uvidíme :) snad to bude tím :( ale moc tomu nevěřím

Odesláno

zkus ten zapach z vyfuku! jinak to ja slysim taky ze tlaci,ale se vzduchem,coz ale nebude tvuj problem si myslim! mrkni jeste jestli ti nekde v motoru netece benzin,ale to asi ne, to si koukal,jeste jednou se mi stalo,ze se mi vycvakla hadicka od jednoho striku!

Odesláno

No k autu se dostanu až odpoledne :( benzin jsem citěl ... jakože jelo to jakoby na 3válce ale na několikaty pokus už měl normální chod... , ale jak jsem přidal plyn tak mrtvolno ...

Odesláno

Cus creams me na moji 1.8ce sem mel podobnej problem azjistil sem ze u vstriku **u privodu z nadrze a prepadu do nadrze**byly sterely propojovaci hadicky kazda asi cca 5cm..ty sem vymenil a auti znovu ozilo...a stalo se mi to podobne jak tobe ..akorat ze ja sem pujcil auto brachovy a pak sem se snim hadal co s tim delal :bacha skusim ti to nafotit

Odesláno

Mno origo nemusis kupovat ...staci koupit hadici kterou nerozpusti benzin a vydrzi tlak.. sice nevim jakou delku potrebujes ale vic jak 2metry potrebovat urco nebudes ..stoji kolem 100kc za metr...bo 200za metr tet uz nevim ..ale vic to stat nebude..

Odesláno

Tak nechápu už vubec nic !

1. Přijel jsem domu z práce nastartoval volnoběh krásně držel... přidal jsem opět plyn a opět to padalo.... tak jsem to nechal 5min odstát a zajel pro benzin.

2. Přijel jsem a abych mohl nalít benzin musel jsem popojet z garáže. Nastartuju opět volnoběh luxus... dám zajedna vyjedu a drží :) tak prošlapu plyn a pohoda otačky fajně klesaji ... a zůstanou na 1100 při studeném motoru.

3. Tak jsem se jel projet a všechno úplně v pohodě.

Tak nevím co mě čeká zítra , pozítří za měsíc :-D

Odesláno

Na benzinkách se prodává flaštička,Velfobin nebo něco podobného co \"odpaří\" vodu co je v palivu z nádrže,některé benzínky to mají v benzínu a pak to v zimě zamrzne a je problém;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...