Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 chcem sa spitat ak odpojim nasavanie uzduchu a dam tam sportove nasavanie treba mi aj vzduchovi filter Citovat
Qcko Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 .... co ti na to napisat... ...ale aby som nebol OT, tak ano, samozrejme ze potrebujes vzduchovy filter, ak nie je sucastou toho \"sportoveho nasavania\":roll Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ja lem preto lebo som si kupil znacku KN sportovi filter a dnes som bol v jednej predajni a tam som videl taky valcoviti filter a predavac mi povedal ze to je filter na nasavanie vzduchu a ze ked dam ten ze ked ho napojim tak potom mi vzduchovi netreba niejak sa mi to nezdalo tak preto sa pitam Citovat
Qcko Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Oba su vzduchove filtre...to co si kupil ty je predpokladam vlozka do original airboxu, ten v obchode co si videl bol \"externy\" filter, urcite mal aj nejake telo z kovu alebo laminatu... ...ak sa chces venovat takymto upravam, prehladaj forum, je tu toho moooooooooooc, co sa tyka odizolovania kvoli teplu az po vedenie potrubia a volba materialu;) Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ok ale nenasiel som nic konkretne na 406 nevies nieco otom alebo niejaku temu kde sa otom bavili? Citovat
dolly1010 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Na všech autech je princip stejnej. Akorát se to pak liší povedením, a to nejen kvůli motoru, ale i tvaru filtru, ... Citovat
JardaMoj Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ja na sve 406ce sem to vyresil tak ze sem vytahnul to polorozpadle originalni sani a dal hlinikovou ohebnou trubku kterou sem mirne stocil k difuzoru v narazniku.. a mam origo filtr Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ok dik a mohol by si mi to sfotit ako to mas prosim Citovat
JardaMoj Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ta černá plastová ohybka je původně směrem k podběhu ke kolu, já jí otočil a jen nasměroval k difuzoru, tý trubky si nevšímej.. snad to v tyhle fotce rozlustis,je to spatne videt [upravil dne 15/12/09 JardaMoj] Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 a a stim co je na konci ten filter ci co to je to si tam nechal Citovat
JardaMoj Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 tam kde je to cervene zvyrazneny tak tam vede sani puvodne, ja ho na konci jen nasmeroval na druhou stranu (modra cara) Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 a ako je to lepsie citit zvisenie vykonu alebo mansia spotreba? a to nevadi ze nejde to do toho originalneho filtru nejde tam viac spini Citovat
JardaMoj Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 vystrachal sem lepsi. tahle fotka uz je jen to zvyrazneny modry jak sem ti popisoval. Ani u sportovniho filtru bys nepoznal zvyseni vykonu. nevim co mas za motor ale u meho opravdu nic znat neni. jen to lepe tahne vzduch, spina tam nejde protoze je to jeste jakoby schovany, neni to az u difuzoru Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ok dik a ako si to vitiahol od toho filtra tam dole je tam niejaka zavlacka Citovat
JardaMoj Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 tahnul sem to originalni cestou.. to znamena ze kdyz rozeberes origo filtr tak uvidis prave tu originalni trubku ktera vede smerem dolu pod kastli. kde je ten plastovej ohybak Citovat
Guest janoss2 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ok dik ja to skusim a uvidim a este nevies kde je krokou motorcek potrebujem ho asi precistit lebo mi kolisaju otacky na volnobehu su asi na 800 a zrazu spadnu a skoro zdochne motor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.