Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nasavanie vzduchu

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa spitat ak odpojim nasavanie uzduchu a dam tam sportove nasavanie treba mi aj vzduchovi filter

Odesláno

:D .... co ti na to napisat...

...ale aby som nebol OT, tak ano, samozrejme ze potrebujes vzduchovy filter, ak nie je sucastou toho \"sportoveho nasavania\":roll

Odesláno

ja lem preto lebo som si kupil znacku KN sportovi filter a dnes som bol v jednej predajni a tam som videl taky valcoviti filter a predavac mi povedal ze to je filter na nasavanie vzduchu a ze ked dam ten ze ked ho napojim tak potom mi vzduchovi netreba niejak sa mi to nezdalo tak preto sa pitam

Odesláno

Oba su vzduchove filtre...to co si kupil ty je predpokladam vlozka do original airboxu, ten v obchode co si videl bol \"externy\" filter, urcite mal aj nejake telo z kovu alebo laminatu...

...ak sa chces venovat takymto upravam, prehladaj forum, je tu toho moooooooooooc, co sa tyka odizolovania kvoli teplu az po vedenie potrubia a volba materialu;)

Odesláno

ok ale nenasiel som nic konkretne na 406 nevies nieco otom alebo niejaku temu kde sa otom bavili?

Odesláno

ja na sve 406ce sem to vyresil tak ze sem vytahnul to polorozpadle originalni sani a dal hlinikovou ohebnou trubku kterou sem mirne stocil k difuzoru v narazniku.. a mam origo filtr :super

Odesláno

ta černá plastová ohybka je původně směrem k podběhu ke kolu, já jí otočil a jen nasměroval k difuzoru, tý trubky si nevšímej.. snad to v tyhle fotce rozlustis,je to spatne videt :nevim

[upravil dne 15/12/09 JardaMoj]

post-0-14109611557588_thumb.jpg

Odesláno

a ako je to lepsie citit zvisenie vykonu alebo mansia spotreba? a to nevadi ze nejde to do toho originalneho filtru nejde tam viac spini

Odesláno

vystrachal sem lepsi. tahle fotka uz je jen to zvyrazneny modry jak sem ti popisoval. Ani u sportovniho filtru bys nepoznal zvyseni vykonu. nevim co mas za motor ale u meho opravdu nic znat neni. jen to lepe tahne vzduch, spina tam nejde protoze je to jeste jakoby schovany, neni to az u difuzoru

post-0-14109611558322_thumb.jpg

Odesláno

ok dik a ako si to vitiahol od toho filtra tam dole je tam niejaka zavlacka

Odesláno

ok dik ja to skusim a uvidim a este nevies kde je krokou motorcek potrebujem ho asi precistit lebo mi kolisaju otacky na volnobehu su asi na 800 a zrazu spadnu a skoro zdochne motor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...