Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 cabrio & 306 sedan by JoseA + adoptivní Evik

Recommended Posts

Odesláno

Najlepsia je ta lesenarska trubka namiesto vyfuku:D ... inak takychto aut om videl vela zhnit pred barakom, nikto to nechcel a oprava nemozna...obdivujem ta, ak sa ides donho pustit, ale ak to dopadne ako s martyho 306kou, tak uz sa tesim ako budem sledovat toto vlakno:super

Odesláno

Ten sedan je opravdu \"leštěnka\"moc pěkný,barvička je :super ,nevim co dodat,i vnitřek máš :super,ty potahy se mi líběji,jj,prostě :superparáda,jak psí kule:D:potlesk

s tim kabrem,to ti teda nezávidim,práce jak na kostele,ale držim všechny palce ,at se vede

Odesláno

sorry ale to cabrio je prasárna,takhle ho dobýt.

Jinak bylo tu v inzerci

Novýmu majiteli přeju bezproblémové opravy a mnoho štastných km po ,,restaurování\"

Sedan je pěkný :super

Odesláno

Zase to berte tak,že do aut co jsou ve stavu toho Cabria se majitelé pak nebojí \"říznout\" a nakonec jsou z toho většinou ty nejlepší leštěnky:papa Taky přeju bezproblémové opravy a úpravy,je škoda že se najdou lidi co nechají auto dojít do takových extrémů:(

Odesláno

Už to má stejný zvuk jako sedan. Jenže tím sem přišel o sportovní rachot a střílení z lešeňářských trubek :fnuk

[upravil dne 15.12.2009 JoseA]

post-0-1410961156158_thumb.jpg

Odesláno

A tím moje práce zatím končí. Pokračování s nárazníkem pravděpodobně příští týden. Díky za sledování mého auta a všem dobrou noc. :papa

PS: Kdyby někdo věděl kde sehnat nějaké gumové těsnění na 306cabrio (hlavně kolem čelního skla a pod zadní boční sklo), dále vhodný materiál na opravu střechy, víčko nádobky na ostřikovače, dejte mi prosím vědět.

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj držím palce máš na tom hodně práce. já za to auto nabízel 12tisíc to majitel odmít tak sem koupil mi16x4 taky ve stavu lego:D

Jinak s tou gumou bych ti nechtěl kazit náladu je to nemoc kabrií mam to taky. nová stojí kolem 11500 možná víc jestli se nepletu. dokázal bych to asi tak za 7000. Na vrakáči asi moc nepochodíš. Jinak kdyby jsi cokoli potřeboval třeba fotku čehosi tak napiš. Mi na padlo že když už se stím takhle děláš že z toho rovnou neděláš new model než to pak zase měnit. to jen můj názor.

Odesláno

Chlape fakt ti fandím, je vidět, že máš šikovný ruce :potlesk:potlesk:potlesk

Co sehnat původní motor aby převod mohl proběhnout v pořádku? Jinak nechápu majitele před tím než od koho jsi to kupoval, to muselo být prase k pohledání....:(

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Chlape fakt ti fandím, je vidět, že máš šikovný ruce :potlesk:potlesk:potlesk

Co sehnat původní motor aby převod mohl proběhnout v pořádku? Jinak nechápu majitele před tím než od koho jsi to kupoval, to muselo být prase k pohledání....:(

puvodni majitel mel tohle auto na jezdeni, a vylozene na jezdeni a ohledne te zapalne lahve, si asi dovedete predstavit jaky byl... a jak se k tomu musel chovat... jeste ze ted jeho syn je na Dakaru a kapota je takova omsela proto ze tam pres cele byl napis dakar a znak dakaru tak to strhnul a nak rozlestil... a pri prodeji pronesl: \"na tom aute ma hodnotu uz jen to! kolik zenskych tam skoncilo\"

Odesláno

cus cus ty JoseA to si das na aute je bude urco mrte prace ...jinak ten lak vypada jako panelakova metla ze spreje (znam lidi co to praktikujou).. jinak preju hodne zdaru k opravam a k te gume kolem predniho okna ti reknu tohle nachystej si 9 500kc na novou jelkoz v dobrem stavu nejde sehnat.... jinak asi jak sem tu uz nekde psal budu mit 1.8 8V i s RJ elekrtonikou atd.. mam i starej origo naraznik GTi s ostrikovacema...takze kdyztak mi posli SZ cca za 2 tydny..

A preju hodne ZDARU a stesti.. jinak strecha na STK nikoho nezajima...Hlavni je aby to brzdilo a melo to v poradku spodek+ aby to nebyla pojizna olejnicka a auto by melo s mensim uplateckem projit jak malina ... ale jak rikam hlavne ty brzdy!!jinak asi dneska taky zalozim vlakno tak uvidis moje lego co sem z toho zatim vytvoril:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...