Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no hele je to 97 ale cumak je starej takze bych se priklanej k old:-D ale kdyz sem chtel koupitr svetla do predu tak jsme nevedel jaky zda mi tam budou pasovat od 97 a nebo mam radsi objedna do 97:D tak jsem radsi nechal origo.Jo a nevis kde se daj sehnat naky pekny svetla na sedana?

Odesláno

Svetla na sedan su problem, videl som tu na fore jedny, myslim ze boli cierne, ale majitel si moc nepochvaloval, treba pozriet tuning:super

Ja mam tiez 97, ale nastastie 11 mesiac, tak viem ze mam new:D

Inak ti co mate sedan potvrdte ze su to svetla na hatch, lebo ja mam break a moc ten rozdiel nevidim, tak pre istotu, aby som nezavadzal:mad:

[upravil dne 13/12/09 Qcko]

Odesláno

Mám taky 4/97 -old model sedan. Přední světla sem koupil angel eyes a nebyl sem vubec spokojený. 5,5tis a je to vyloženě šmejd made in taiwan, s osazením byly problémy, nechtěly tam vlézt, musel sem řezat do světel i do kastle, pak mají jiný tvar, takže když sem tam dal masku a plast pod světla, tak tam byla mezera. Nastavení světel taky prakticky nemožné, každá parabola byla jinak vevnitř osazená, takže ještě potkávací dejme tomu šly nastavit, ale dálkové vubec. Diody v AE pomalu odešly jedna po druhé, svítivost podstatně horší než u origo světel. Jediná výhoda je vzhled auta, takové omlazení. Já nakonec dal zpět origo světla a AE prodal po necelém roce používání za poloviční cenu ještě v záruce i s xenonama. Teď toho trochu lituju, na cabrio bych si je dal, protože s tím budu jezdit jen v létě a v noci minimálně, takž tu svítivost bych neřešil.

Odesláno

JoseA: ty si presne popisal to, co sa stane ked das NEW svetla do OLD modelu:roll . . .

...ale to ze su to smejdy to je ina, naprd je ze to vobec nezalezi od ceny, videl som na aute AE za par supov doslova a pasovali a svietili super a videl som aj drahe, u ktorych sa museli upravovat drziaky aj elektrika:bojim

...preto sa mi pacia cire original svetla o ktorych sa tu bavime v inom vlakne:papa

Odesláno

Tom306Sedan: Světla sem kupoval na model do roku 96, to že mám \"přechodový ročník 97\" by teoreticky nemělo mít vliv, pořád mám old model a nejsem tam tupý, abych to nepoznal. Další věc je, jestli už třeba poslední old modely měly jinak uchycené světla a další malé změny, já myslím že ne, proto píšu, že světla, které jsem koupil byly nekvalitní a jestli se to liší kus od kusu nemůžu posoudit. Světla sem kupoval tyhle:

http://www.kopacek.cz/peugeot/306/predni-cire-lampy/peugeot-306-93-96-angel-eyes-projektory-chromove-hly-2x-angel-eyes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...