SpeedFox Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Ahoj vsichni, nemate nekdo zkusenost s vymenou zarovky pro osvetleni popelniku ve 405? Jedna se mi o zarovku, ktera je umistena na spod zastrcky zapalovace, ktera pomoci pruzoru prosvicuje do popelniku. Mel jsem to rozdelany, ale neprisel jsem na to jak se k ni dostat . Je cala zalita v plastu. [upravil dne 12/12/09 SpeedFox] Citovat
Jackman Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 čus, heled, tam je přes tu žárovku myslim platová krytka, tak tu jen vycvakneš a vyměníš žárovku....pokud se platu, tak ti to zejtra vyfotim, za chvili mam maturak, tak nestiham ;-) nebo ti pomuze nekdo jinej Citovat
Jackman Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 tak co? povedlo se, bo to chceš nafotit?? Citovat
SpeedFox Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Cus, jeste jsem se k tomu nedostal, ale moc ti dekuji za radu. Chtel jsem te jeste jen poprosit, kdyby si mel chut a cas, jestli by si to nenafotil. Citovat
Washut Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 zdar ,já jsem ji už měnil, je to delší dobu tak už si nevzpomenu na přesný postup,ale žádný velký problém v tom nebyl. jsem si jist že když se do toho pustíš tak na to přijdeš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.