Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím Vás, hlášení REMOTE CONTROL BATTERY FLAT (řízení na dálku vybití baterie) překlad přez počítač.

Asi před měsícem jsem měl auto stát několik dní a tak mě napadlo vybitá baterka a taky jo. Po nabití to na chvíli přestalo a poslední dobou před nastartováním, pípnutí varovný trojůhelníček a tato hláška. Po rozjetí zmizí.

Baterku jsem znovu nabil na 100procent a ráno znovu hláška. Je to jen špatnou baterkou nebo to může být i špatným dobíjením, jen mě tak napablo? Baterka čtyři a čtvrt roku stará.:fnuk

Odesláno

je to kľudne možné že baterka doslúžila. Neviem čo je to nekolik dní ale živitnosť batérií je zhruba 4 roky. Je docela možné že tých nekolik dní, vlhké počasie a možno potom časté štarty a jazda na krátke vzdialenosti jej už len k tomu koncu dopomohli. Dobíjanie sa dá premerať ale ak bola vybitá skoro na doraz je možné že prišlo k deformácii olovených plátov vo vnútri batérie a tým pádom k jej znehodnoteniu. Nedokáže v sebe udržať energiu...Ak sa mýlim opravte ma:roker

Odesláno

To by mě nenapadlo, že to hlásí i takovou maličkost a já už pokukoval po nové baterce do auta.

No to je fakt, auto v garáži nezamikám a nic, a když zamikám dálkáčem tak se to objevilo.

Uvidíme zítra.

Moc ti DÍK

Odesláno

myslel som tým autobatériu keď písal že musel už dvakrát nabíjať, batéria v ovládačači je určite jednorázová záležitosť. Ja mám 6 ročné auto a ešte stále bat. origo..:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...