romikl Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Prosím Vás, hlášení REMOTE CONTROL BATTERY FLAT (řízení na dálku vybití baterie) překlad přez počítač. Asi před měsícem jsem měl auto stát několik dní a tak mě napadlo vybitá baterka a taky jo. Po nabití to na chvíli přestalo a poslední dobou před nastartováním, pípnutí varovný trojůhelníček a tato hláška. Po rozjetí zmizí. Baterku jsem znovu nabil na 100procent a ráno znovu hláška. Je to jen špatnou baterkou nebo to může být i špatným dobíjením, jen mě tak napablo? Baterka čtyři a čtvrt roku stará. Citovat
shark734 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 hlasi ti to ze mas vytlcenu baterku v dialkovom ovladani [upravil dne 10/12/09 shark734] Citovat
jarson Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 je to kľudne možné že baterka doslúžila. Neviem čo je to nekolik dní ale živitnosť batérií je zhruba 4 roky. Je docela možné že tých nekolik dní, vlhké počasie a možno potom časté štarty a jazda na krátke vzdialenosti jej už len k tomu koncu dopomohli. Dobíjanie sa dá premerať ale ak bola vybitá skoro na doraz je možné že prišlo k deformácii olovených plátov vo vnútri batérie a tým pádom k jej znehodnoteniu. Nedokáže v sebe udržať energiu...Ak sa mýlim opravte ma:roker Citovat
shark734 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 pokial ja viem tak ta bateria nieje dobijatelna...a ja mam este v ovladani povodnu a auto ma uz 8 rokov a teraz niekedy musim otvarat klucom, takze dosluhuje Citovat
romikl Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 To by mě nenapadlo, že to hlásí i takovou maličkost a já už pokukoval po nové baterce do auta. No to je fakt, auto v garáži nezamikám a nic, a když zamikám dálkáčem tak se to objevilo. Uvidíme zítra. Moc ti DÍK Citovat
jarson Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 myslel som tým autobatériu keď písal že musel už dvakrát nabíjať, batéria v ovládačači je určite jednorázová záležitosť. Ja mám 6 ročné auto a ešte stále bat. origo.. Citovat
jarson Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 sorry, po opätovnom prečítaní úvodného článku sa mi rozsvietilo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.